Nieuwe films en series op Netflix in september 2019

Nieuwe films en series op Netflix in september 2019
Van Nolan's Inception tot classic Dirty Dancing

Nieuws :

In september 2019 voegt de rode streaming-gigant Netflix weer een heleboel nieuwe (en oude) titels toe om te bingen en te streamen. Ze moeten wel, want de concurrentie van Disney+ komt steeds dichterbij. Gids.tv zet de belangrijkste releases op Netflix van de maand juni op een rij.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

1. Mad Max (1 september)
We gaan lekker cruisen met Mel Gibson deze maand. Waar de chaos regeert, is alleen Max nog over om de orde hand te haven. Bekijk hier meer over Mad Max.

2. Dirty Dancing (1 september)
De zoetsappige klassieker staat vanaf zondag al op Netflix! Deze film wist een hele generatie te overtuigen om weer een danslesje te nemen. Wie had er geen crush op Patrick Swayze? En wie herkent de iconische lift niet? Bekijk hier meer over Dirty Dancing.

3. Inception (3 september)
Misschien wel de meest iconische bankrooffilm van de 21e eeuw staat deze maand op Netflix. Leonardo DiCaprio en Ellen Page shinen als twee goed geschreven Nolan-karakters. Bekijk hier meer over Inception.

4. Elite - seizoen 2 (6 september)
Het tweede seizoen betekent de start van het nieuwe schooljaar van Las Ecinas High School. Deze bijzondere serie van de makers van La Casa de Papel durft hopelijk opnieuw de zware thema's (seks, drugs, drank) weer aan te stippen. Dat was toch wel de sleutel tot het succesvolle eerste seizoen. Bekijk hier meer over Elite.

5. The I-Land (12 september)
The I-Land wordt gezien als Netflix' tegenhanger voor de serie Lost. En als we die vergelijking dan toch trekken: deze serie is gloedjenieuw, terwijl het laatste seizoen van Lost toch al weer bijna 10 jaar oud is... Bekijk hier meer over The I-Land.

6. Batman: Begins (13 september)
Nog zo'n iconische Nolan film verschijnt deze maand op Netflix. Het startschot voor de legendarische Batman-trilogie met Christian Bale in de leading role. Al is de rol van Rutger Hauer in deze film zeker ook een reden om hem (nog) een keer te checken. Bekijk hier meer over Batman Begins.

7. Disenchantment - seizoen 2 (20 september)
Het eerste seizoen van deze nieuwe Matt Groening-serie werd redelijk goed ontvangen. En de derde serie van de man die ook het brein is achter The Simpsons en Futurama is ook zeer vermakelijk. Het eerste seizoen is uiteraard ook nog steeds op Netflix te checken. Bekijk hier meer over Disenchantment.

8. Justice League (21 september)
Het was dan misschien wel niet het succes dat ze in eerste instantie hadden verwacht, maar de DCEU lijkt met films als Shazam en de opkomende Joker op de goede weg. Alhoewel Justice League niet het verwachte succes had, is het wel een vermakelijke film. Bekijk hier meer over Justice League.

9. Power Rangers (23 september)
Ook deze film was bij de critici, net als Justice League, niet zo populair. Met 50% op Rotten Tomatoes en een 5,9 op IMDB lijkt deze film er in eerste instantie eentje om over te slaan. Maar toch is hij voor de echte actieliefhebber zeker een aanrader. Bekijk hier meer over Power Rangers.

10. The Politician (27 september)
Ook een gloednieuwe Netflix Original: The Politician. Hoofdrolspeler Payton is er van overtuigd dat hij president van Amerika gaat worden. Alleen moet hij nog even een flinke horde nemen: de middelbare school. Bekijk hier meer over The Politician.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe films en series op Netflix in september 2019 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV