Nieuw programma De vergelijkers vanaf donderdag te zien op NPO 3

Nieuw programma De vergelijkers vanaf donderdag te zien op NPO 3
Wat is de beste keuze voor het milieu?

Kijktip :

Vanaf donderdag 17 oktober is het nieuwe programma De vergelijkers wekelijks te zien op NPO 3. Hierin gaan Sofie van den Enk en Daan Nieber op onderzoek uit: welke keuzes moet de consument maken met het oog op het milieu?

Ga voor groen
Steeds meer mensen willen gezonder en bewuster leven met het oog op de klimaatverandering. Maar welke keuzes moeten ze hierin maken? Van den Enk en Nieber bieden je de helpende hand en gaan op zoek naar het anwoord op talloze vragen over allerlei zaken: is iedere dag een nieuwe krant niet zonde van de bomen? En wat is het verschil in milieu-impact tussen een sojaburger en een biologische hamburger?

All-inclusive vakantie
Daan en Sofie geven praktische en nuttige tips bij het maken van groene keuzes na uitvoerig onderzoek. Daan logeert bijvoorbeeld een paar dagen in een all-inclusive hotel in Benidorm, want hoe duurzaam is een lopend buffet en die regendouche in het hotel? En valt dit te vergelijken met wat kampeerders onbewust achterlaten in de natuur nadat de tent is opgevouwen?

Het nieuwe programma De vergelijkers is vanaf donderdag 17 oktober vier donderdagen om 21.45 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan elke aflevering van De vergelijkers terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma De vergelijkers vanaf donderdag te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV