Documentaire prins Harry en Meghan maandag te zien op tv

Documentaire prins Harry en Meghan maandag te zien op tv
Door Harry & Meghan: Hun Afrikaanse Reis schuift The Repair Shop een week op

Kijktip :

De reis die prins Harry en zijn vrouw Meghan Markle hebben gemaakt in Zuid-Afrika is uitgebreid gevolgd door camera’s. De documentaire met een uniek verslag van deze koninklijke trip wordt maandag uitgezonden bij RTL 4.

Royals vertellen openhartig hun verhaal
In Harry & Meghan: Hun Afrikaanse Reis worden de Britse royals en hun zoontje Archie gevolgd tijdens hun Zuid-Afrikaanse reis. De Britse journalist Tom Bradby volgde het gezin op de voet en sprak ook met de prins en Meghan. Ze vertellen onder meer openhartig over hoe zij als jong gezin omgaan met alle media-aandacht, waarover zij zich zorgen maken en de balans tussen hun publieke taken en hun gezinsleven. Maar de emotionele Meghan Markle doet ook een boekje open over wat de druk en negativiteit met haar doet en bekent dat het niet goed met haar gaat, zo is te zien in onderstaand fragment.

Loretta Schrijver spreekt last minute voice-over in
De documentaire wordt maandagavond uitgezonden bij RTL 4, minder dan 24 uur na de tv-première in het Verenigd Koninkrijk op ITV. Voor deze Nederlandse versie gaat Loretta Schrijver de voice-over inspreken. “Het is uniek dat ITV deze documentaire over het leven en werk van het prinselijk paar van zo dichtbij mocht maken”, aldus de presentatrice. “Extra bijzonder is het dat deze documentaire binnen een dag al bij RTL 4 wordt uitgezonden. Ik kan de voice-over daarom pas maandagmiddag inspreken en ik verheug me daar zeer op!”

Harry & Meghan: Hun Afrikaanse Reis is maandag 21 oktober om 21.30 uur te zien bij RTL 4. Hierdoor schuift de laatste aflevering van The Repair Shop een week op naar maandag 28 oktober.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Documentaire prins Harry en Meghan maandag te zien op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen