Nieuw op NPO Start Plus in januari 2020

Nieuw op NPO Start Plus in januari 2020
Van komedische Years and Years tot nieuwe dramaserie Hoogvliegers

Kijktip :

Gids.tv zet de releases van NPO Start Plus op een rij.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze filmrecensies.

1. Detective Van Der Valk (1 januari)
De nieuwe Britse misdaadserie Detective Van Der Valk verschijnt komende zomer bij de NPO, maar de eerste aflevering is op nieuwjaarsdag al te zien op NPO Start, NPO 1 en Gids.tv!

2. Years and Years (1 januari)
Het satirische drama is een coproductie van de BBC en HBO en volgt de in Manchester wonende familie Lyons over een periode van vijftien jaar. Met de sterrenkracht van Emma Thompson is dit zeker een aanrader. Bekijk hier meer over Years and Years.

3. Flikken Maastricht (3 januari)
Het veertiende (en misschien wel laatste) seizoen van Flikken Maastricht is vanaf 3 januari te volgen op NPO Start, NPO 1 en Gids.tv. Voor de liefhebbers is er via NPO Start Plus de mogelijk om elke week een aflevering vooruit te kijken. Bekijk hier meer over Flikken Maastricht terug.

4. Blinded (11 januari)
De hoofdrol in Blinded wordt gespeeld door Julia Ragnarsson (Midsommar), die kijkers van Zweedse series wellicht zullen herkennen van onder meer Springvloed en het tweede seizoen van The Bridge. Bekijk hier waar je Blinded kunt kijken.

5. Hoogvliegers (1 januari)
De gloednieuwe NPO-dramaserie Hoogvliegers is vanaf 11 januari te volgen op NPO Start, NPO 1 en Gids.tv. De liefhebbers kunnen elke week een uitzending vooruitkijken op NPO Start Plus. Bekijk hier meer over Hoogvliegers.

Bekijk hier ook alle nieuw releases op Netflix, Videoland en Disney Plus.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op NPO Start Plus in januari 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV