Kerst op Chateau Meiland sluit op kerstavond af met dubbele aflevering

Kerst op Chateau Meiland sluit op kerstavond af met dubbele aflevering
Martien en co vieren een feestje op het chateau

Kijktip :

Vlak voordat de kerst echt begint, sluiten Martien Meiland en zijn familie hun bijzondere jaar op feestelijke wijze af op Chateau Marillaux. Het excentrieke gezin, dat dit jaar uitgroeide tot kijkcijferkanonnen, organiseert een groots kerstdiner.

Vrienden en familie
Eindelijk is het tijd om al hun vrienden en familie uit Nederland over te laten komen, om samen met hun een prachtige kerst tegemoet te gaan. Het gezin Meiland pakt voor ze uit met een groots, zelfgemaakt kerstdiner. De dagen worden nóg bijzonderder doordat dochter Maxime Meiland haar dochtertje Claire wil laten dopen. Dat heeft echter nogal wat voeten in de aarde.

Televizier-Ring
De afsluitende dubbele aflevering van Kerst op Chateau Meiland betekent het einde van een jaar waarin alles voor de familie Meiland veranderde. Sinds hun programma Chateau Meiland in mei van start ging zijn ze uitgegroeid tot bekende Nederlanders. Elke week wisten ze bijna 1,5 miljoen Nederlanders aan de buis gekluisterd te houden, en uiteindelijk wonnen ze zelfs de Gouden Televizier-Ring.

De afsluitende dubbelaflevering van Kerst op Chateau Meiland is op dinsdag 24 december vanaf 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van Kerst op Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kerst op Chateau Meiland sluit op kerstavond af met dubbele aflevering of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier