Vanavond op tv: Start nieuw seizoen Toren C en Arjen Lubach te gast in Wintertijd 2020

Vanavond op tv: Start nieuw seizoen Toren C en Arjen Lubach te gast in Wintertijd 2020
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 5 januari

Kijktip :

Van het satirische programma Toren C tot een informatieve talkshow Wintertijd 2020, en van het wetenschappelijk programma Wie denk je wel dat je bent? tot de sportgeschiedenis in Andere Tijden Sport. Wie zondagavond voor de buis zit moet keuzes maken, want de meest uiteenlopende programma’s verschijnen vanavond op televisie. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor zondag 5 januari.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Wie denk je wel dat je bent?

NPO 1
NPO 1
21:25 uur

In het nieuw populair-wetenschappelijke programma Wie denk je wel dat je bent? onderzoeken Rob Urgert en Joep van Deudekom tegenstellingen in onze samenleving. In de eerste aflevering gaat het over jonkies tegen oudjes. Natuurlijk zijn jongeren sneller op hun mobieltje dan hun ouders, maar hoeveel sneller? En hoe gestrest raken ze als je hun mobieltje afpakt? Zijn jongeren eerder bereid om voor paal te staan als anderen dat ook doen? Wie denk je wel dat je bent? is zes zondagen om 21:20 uur te zien op NPO 1.


Terug: Toren C

NPO 3
NPO 3
21:40 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van de satirische sketchshow Toren C, waarin Margôt Ros en Maike Meijer in de huid kruipen van zo'n 40 verschillende karakters op het bedrijvencomplex Toren C. Naast de bekende typetjes, waaronder de portiers, de pubermeisjes en Juffrouw Tiny & Ankie van het bedrijfsrestaurant, zijn ook nieuwe karakters te bewonderen. In de nieuwe afleveringen spelen onder andere Wibi Soerjadi en mr. Frank Visser een gastrol.


Terug: Andere Tijden Sport

NPO 1
NPO 1
22:10 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Andere Tijden Sport. Met vier keer op zondag (op 26 januari is er geen uitzending) om 22:10 uur een nieuw verhaal uit de sportgeschiedenis. Deze aflevering maakt de onzichtbare winnares van de Elfstedentocht van 1985 zichtbaar. En daarmee het bijzondere levensverhaal van een vrouw met een missie.


Wintertijd 2020: Arjen Lubach

NPO 2
NPO 2
22:55 uur

In de laatste aflevering van de talkshow Wintertijd 2020 is Arjen Lubach te gast om te vertellen over zijn favoriete muziek. Presentator Harry de Winter gaat met hem in gesprek. Arjen Lubach was pas twaalf jaar toen zijn moeder aan kanker overleed. Hij vond troost bij Nirvana en The Doors.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Start nieuw seizoen Toren C en Arjen Lubach te gast in Wintertijd 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV