Zo volg je Wie is de Mol? op tv en online

Zo volg je Wie is de Mol? op tv en online
Via NPO 1, NPO 3 en Gids.tv

Nieuws :

Op zaterdag 5 september start het speciale jubileumseizoen van Wie is de Mol? op tv en online. De immens populaire spelshow zal waarschijnlijk weer door miljoenen Nederlanders gevolgd gaan worden. Waar kun je Wie is de Mol eigenlijk volgen? Gids.tv zet het voor je op een rij.

Op tv: NPO 1 en NPO 3

Natuurlijk is de reguliere uitzending van Wie is de Mol? ook in dit speciale seizoen weer elke zaterdagavond om 20.30 uur te zien op NPO 1. De kandidaten, die allemaal al een keer hebben deelgenomen, reizen door Florence. De uitzendingen zijn na de uitzending terug te kijken via Gids.tv.

MolTalk
Het inmiddels ook al traditionale natafelprogramma MolTalk is ook in dit speciale seizoen gewoon te zien op NPO 3. Dit programma wordt live uitgezonden vanuit Amsterdam. De presentatoren van het twintigste seizoen, Rop Verheijen en Marlijn Weerdenburg, keren terug en praten na met andere oud-mollen en oud-kandidaten over de laatste aflevering. Ook Moltalk terugkijken kan via Gids.tv.

Online: Gids.tv en de Wie is de Mol? app

Op deze site vind je alles wat je moet weten over Wie is de Mol. Zodra alle deelnemers bekend zijn, vind je bijvoorbeeld een overzicht van alle deelnemers én een persoonlijk profiel per deelnemer op Gids.tv. Natuurlijk vind je ook alle mooie en spannende fragmenten uit de uitzendigen en de gaafste Mol-theorieën hier.

Smartphone
En dan hebben we nog die (vernieuwde) Wie is de Mol App. Hierin kunnen alle kijkers en Molloten hun verdachten punten geven en zo zelf een beetje meespelen. Door je aan te sluiten bij groepen wordt het spel nog leuker.

Voor de echte Molloten zijn er ook nog verschillende videoseries en podcasts die aandacht aan het programma besteden.

Het jubileumseizoen van Wie is de Mol? is vanaf zaterdag 4 september wekelijks om 20.30 uur te zien op NPO 1. Volg de mooiste momenten in Wie is de Mol? ook via Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zo volg je Wie is de Mol? op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier