Zenuwslopende thriller Inside Man dinsdag te zien op Veronica

Zenuwslopende thriller Inside Man dinsdag te zien op Veronica
Film ook te streamen via o.a. Pathé Thuis

Kijktip :

In zijn lange carrière heeft de legendarische acteur Denzel Washington al veel filmklassiekers op zijn naam geschreven. Inside Man is er daar één van, en de zenuwslopende thriller is op dinsdag 7 januari te zien op Veronica en te streamen via onder meer Pathé Thuis.

Het verhaal
Aan het begin van Inside Man bezet een groep overvallers op een drukke dag een bank in het centrum van New York. Binnen de kortste keren staat de straat vol met toegestroomd publiek en de media, en temidden van deze chaos moet politieonderhandelaar Keith Frazier (gespeeld door Washington) in gesprek gaan met de leider van de groep overvallers (Clive Owen). Hij heeft ervoor gezorgd dat de gijzelaars en gijzelnemers niet van elkaar te onderscheiden zijn en eist een vrije aftocht in een vliegtuig.

Sterrencast
Regisseur Spike Lee is dankzij films als Do the Right Thing, Malcolm X en - recent - BlacKkKlansman een grote meneer in Hollywood. Dat betekent dat veel filmsterren in de rij staan om met hem te mogen werken. Dat resulteert ook in Inside Man in een indrukwekkende sterrencast, met acteurs die stuk voor stuk op de toppen van hun kunnen presteren. Naast Washington en Owen kun je in deze film namelijk ook genieten van de talenten van onder anderen Jodie Foster, Christopher Plummer, Willem Dafoe en Chiwetel Ejiofor.

De film Inside Man (2006) wordt beoordeeld met een 7,6 op IMDb en is op dinsdag 7 januari om 20.30 uur te zien op Veronica.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zenuwslopende thriller Inside Man dinsdag te zien op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier