Nieuw op Netflix en meer streamingdiensten in week 4

Nieuw op Netflix en meer streamingdiensten in week 4
Kijktips voor 18 tot 25 januari 2020

Kijktip :

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend

Kijktips voor wie dit weekend gelijk nog even wil bingen!


1. A Fall From Grace (Netflix)
De eerste Original film van het jaar 2020. Een productie van regisseur Tyler Perry met naast Perry zelf ook Adrian Pasdar, Cicely Tyson en Mehcad Brooks. Bekijk hier waar je A Fall From Grace kunt bekijken.

2. Good Boys (Pathé Thuis)
Ondanks alle waarschuwingen het speelgoed niet aan te raken maken Max en zijn twee beste vrienden na een feestje per ongeluk een drone stuk. Bekijk hier waar je Good Boys kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van Good Boys.

3. Sex Education, S2 (Netflix)
Het langverwachte tweede seizoen van Sex Education arriveert op 17 januari op Netflix. Het eerste seizoen van de serie werd alom geprezen. Bekijk hier waar je Titel kunt bekijken.

Lees hier de serierecensie van Sex Education.

Komende week

De nieuwe releases voor de komende week.

4. The Pier, S2 (Ziggo, 19 januari)
Na de mysterieuze dood van Oscar gaan zijn vrouw en zijn maîtresse samen op onderzoek uit. Bekijk hier waar je The Pier kunt bekijken.

5. Smeris, S5 (NPO Start Plus, 19 januari)
In het vijfde en laatste seizoen begeven de agenten uit Tilburg zich op Bonaire, waar ze een kunstroof proberen op te lossen. Bekijk hier waar je Smeris kunt bekijken.

6. Arrow, S8 (Netflix, 20 januari)
Oliver Queen probeert als superheld Green Arrow zijn stad te beschermen. Met deze release kunnen de liefhebbers van de Crisis on Infinite Earths de laatste twee afleveringen bekijken. Bekijk hier waar je Arrow kunt bekijken.

Seizoen 5 van Supergirl keert 21 januari terug.

7. October Faction (Netflix, 23 januari)
Fred en Deloris reizen de wereld over op jacht naar monsters, terwijl hun twee kinderen Geoff en Viv gedwongen worden te leven in een klein stadje in het verleden. Bekijk hier waar je October Faction kunt bekijken.

__8. The Chilling Adventures of Sabrina (Netflix, 24 januari) __
Het derde seizoen (eigenlijk het derde deel (part)) van The Chilling Adventures of Sabrina is onderweg en verschijnt zowel in Amerika als in Nederland op 24 januari. Bekijk hier waar je The Chilling Adventures of Sabrina kunt bekijken.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en meer streamingdiensten in week 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV