Vrijdag in De laatste 24 uur: Jörgen Raymann

Vrijdag in De laatste 24 uur: Jörgen Raymann
Hoe beleeft Raymann zijn laatste dag?

Kijktip :

Ook deze vrijdag (21 februari) is er weer een nieuwe aflevering van De laatste 24 uur te zien op NPO 1. Dit keer gaat presentator Bert van Leeuwen op bezoek bij Jörgen Raymann met het bericht dat zijn laatste etmaal is aangebroken.

Mooie dag
De creatieve duizendpoot Jörgen Raymann (stand-upcomedian, acteur, presentator en zanger) wordt overvallen door de boodschap van Van Leeuwen, maar besluit er vervolgens een zo mooi mogelijke dag van te maken. Wat zou hij willen doen en waarderen als het daadwerkelijk zijn laatste dag zou zijn? Al snel volgen de mooie, blijde en ontroerende verrassingen elkaar op.

Waardevolle gesprekken
Eén van de dingen die Raymann op zijn laatste dag doet is een kersvers bruidspaar in het echt verbinden. Een mooi moment, ook omdat zijn beide dochters hierbij aanwezig zijn. Verder voert Raymann in zijn laatste vierentwintig uur een aantal waardevolle gesprekken met zijn naasten en geliefden.

De aflevering van De laatste 24 uur met Jörgen Raymann is op vrijdag 21 februari om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van De laatste 24 uur terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in De laatste 24 uur: Jörgen Raymann of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV