Gordon en Patty Brard maken dagelijkse talkshow met persoonlijke verhalen

Gordon en Patty Brard maken dagelijkse talkshow met persoonlijke verhalen
Gordon & Patty vanaf 6 april dagelijks te zien

Nieuws :

Vanaf maandag 6 april wordt er weer een nieuwe talkshow toegevoegd aan het uit zijn voegen barstende aanbod. Zelfs Gordon en Patty Brard willen zich eraan wagen, maar hun praatprogramma focust zich voornamelijk op human interest-verhalen en persoonlijke ervaringen.

Relevante onderwerpen
Elke werkdag is het praatprogramma Gordon & Patty om 18.00 uur te zien op SBS 6. Van maandag tot en met donderdag is de presentatie in handen van Gordon óf Patty Brard, op vrijdag presenteert het duo samen. Ze leiden het gesprek tussen ervaringsdeskundigen, verschillende experts en het publiek over allerlei relevante onderwerpen; van social media tot transgenders en van leven onder de armoedegrens tot vreemdgaan.

Actief publiek
Tijdens de uitzendingen zijn er diverse experts aanwezig met een relatie tot het onderwerp, zoals advocaten, artsen en psychologen. Zij kunnen de discussie voorzien van wetenschappelijke feiten en cijfers. Het publiek mag actief meediscussiëren door vragen te stellen, antwoorden te geven en in te haken op uitlatingen. De opnames van het programma starten op 27 maart en publiek kan zich nog opgeven via de website van SBS 6.

Het nieuwe praatprogramma Gordon & Patty is vanaf maandag 6 april elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Gordon & Patty terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gordon en Patty Brard maken dagelijkse talkshow met persoonlijke verhalen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV