Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 14

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 14
Kijktips voor 28 maart t/m 4 april

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!


1. Ozark, S3 (Netflix)
Het derde seizoen van Ozark pikt vijf maanden na het einde van seizoen 2 de draad weer op. Wendy (Linney) wil erg graag het 'casino op water' uitbreiden met de hulp van het kartel, terwijl Marty (Bateman) de boel liever de boel laat. Bekijk hier waar je Ozark kunt kijken.

2. Suits, S7 (Netflix)
Het tweede deel van het zevende seizoen wordt toegevoegd. Het zevende seizoen is het laatste seizoen waarin Patrick J. Adams (Mike Ross) en Meghan Markle (Rachel Zane) meespelen. Bekijk hier waar je Suits kunt bekijken.

3. Penoza: The Final Chapter (Pathé Thuis)
De film start met het verhaal van Carmen van Walraven (Monic Hendrickx) die ondergedoken zit in Canada en daar een anoniem leven leidt. Helemaal niemand weet dat ze nog leeft, behalve haar moeder Fiep. Als een collega wordt aangevallen, vermoordt ze uit zelfverdediging de dader. Bekijk hier waar je Penoza: The Final Chapter kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van Penoza: The Final Chapter.


Komende week

De nieuwe releases voor de komende week.


4. Community, S1-6 (Netflix, 1 april)
Het wordt een fantatische 1-april met zes (dus alle) seizoenen van Community. Geniet van een van de beste sitcoms die NBC heeft voortgebracht, met o.a. Donald Glover in de hoofdrol. Bekijk hier waar je Community kunt kijken.

5. Tales from the Loop, S1 (Prime Video, 3 april)
De stadsbewoners die boven 'The Loop' wonen ervaren dingen die voorheen alleen in het rijk van sciencefiction te bewonderen waren. Dankzij een speciaal gebouwde machine zijn de mogelijkheden nu eindeloos. Bekijk hier waar je Tales from the Loop kunt kijken.

6. Home Before Dark, S1 (Apple TV+, 3 april)
Het jonge meisje Hilde Lysiak, afkomstig uit de grote stad, is een onderzoeksjournaliste. Ze ontdekt aanwijzingen voor een onopgeloste zaak tijdens een bezoek aan de kleine stad aan het meer van haar vader. Ze brengt het nieuws over de moordzaak naar buiten via haar zelf gestarte krantje genaamd Orange Street News.

7. La Casa de Papel, S4 (Netflix, 3 april)
Het vierde seizoen van La Casa de Papel zit weer vol met chaos. De Professor denkt dat Lisbon geëxecuteerd is, Rio en Tokio hebben net een legertank opgeblazen en Nairobi vecht voor haar leven. Bekijk hier waar je La Casa de Papel kunt kijken.

8. Coffee & Kareem (Netflix, 3 april)
De 12-jarige Kareem Manning huurt een crimineel in om zijn moeders nieuwe vriend, politieagent James Coffee, bang te maken. Zijn plan werkt averechts, waardoor de meest meedogenloze drugsbaron van Detroit achter hen aan komt te zitten. Vervolgens moeten Coffee en Kareem een band zien op te bouwen terwijl ze een criminele samenzwering proberen te onthullen. Bekijk hier waar je Coffee & Kareem kunt kijken.

9. Future Man (Videoland, 4 april)
e komische scifi-serie draait om nietsnut Josh (Josh Hutcherson), die zijn vrije tijd vult met het spelen van videogames, totdat hij door tijdreizigers Tiger (Eliza Coupe) en Wolf (Derek Wilson) wordt gerekruteerd om de wereld te redden. Bekijk hier waar je Future Man kunt bekijken.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 14 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV