Serierecensie: Tiger King: Murder, Mayhem and Madness één grote freakshow

Serierecensie: Tiger King: Murder, Mayhem and Madness één grote freakshow
Bizarre en shockerende docu nu op Netflix

Film :

Sinds 20 maart staat de documentaire Tiger King: Murder, Mayhem and Madness op Netflix. Je kan veel woorden gebruiken voor deze doorgedraaide documentaire over Joe Maldonado-Passage, beter bekend als Joe Exotic. Dit kan alleen in Amerika: gestoord, bizar, krankzinnig, geschift en shockerend en nog nooit vertoond. Lees hier de recensie van Tiger King: Murder, Mayhem and Madness.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Paradijsvogel vol glitter en goud
Joe Exotic is de eigenaar van een dierenpark voor katachtigen in Oklahoma. Hij wordt ervan beschuldigd iemand te hebben betaald om zijn grootste tegenstander, Carole Baskin, te vermoorden. Lange dagen, weinig of geen loon, excentrieke bazen: zijn de werknemers van het park radertjes in een machine van persoonlijkheidsculten?

Carole Baskin in de documentaire ' Tiger King: Murder, Mayhem and Madness'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★
Het is bizar, maar in de Verenigde Staten is het niet verboden om een tijger, leeuw of andere grote katachtige als huisdier te houden. Sterker nog: er leven in de Amerika twee keer zoveel tijgers in gevangenschap als er op de hele wereld nog rondlopen in het wild. Al bij de eerste aflevering wordt je langzaam in dit opmerkelijke, maar waargebeurde verhaal getrokken. In een wereld van kleurrijke, maar ook zeer trieste bestaan van tijgerhandelaars. Joe Exotic's haat naar zijn rivale Carole Baskin is nog maar het begin van wat voor een krankzinnige plotwendingen er allemaal volgen. Ook sektes, drugs, polygamie en misdaad passeren de revue. Dit kan alleen in Amerika: vier sterren.

Tiger King: Murder, Mayhem and Madness is een 7-delige documentaire van ongeveer 45 minuten. Genre: documentaire. IMDb-score 8,1.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Tiger King: Murder, Mayhem and Madness één grote freakshow of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV