Speciaal seizoen Hart in Aktie begint woensdag op SBS 6

Speciaal seizoen Hart in Aktie begint woensdag op SBS 6
Wendy van Dijk biedt hulp in moeilijke tijd

Kijktip :

Heel Nederland - en eigenlijk de hele wereld - leeft momenteel in een bijzonder moeilijke tijd, door de uitbraak van het coronavirus. Wendy van Dijk heeft besloten haar oude succesnummer Hart in Aktie weer van stal te halen en mensen hulp te bieden nu ze dat extra goed kunnen gebruiken.

Busje
Net als veel andere Nederlanders probeert SBS 6 in actie te komen voor een ander. Daarom rijdt Wendy van Dijk met het speciale Hart in Aktie-busje door heel Nederland om hulp te bieden aan de mensen die het in deze moeilijke tijd hard nodig hebben. Op alle mogelijke manieren proberen Van Dijk en haar Hart in Aktie-team te helpen en de mensen een hart onder de riem te steken.

Mooie initiatieven
Hart in Aktie ondersteunt in het nieuwe seizoen diverse mooie initiatieven die door Nederlanders zelf op poten zijn gezet. Ook springen ze direct in bij prangende hulpvragen van kwetsbare groepen binnen onze samenleving. Van Dijk zegt zelf over de terugkeer van haar iconische programma: "Ik hoop dat we met Hart in Aktie een kleine bijdrage kunnen leveren en aandacht kunnen geven aan de mooie en hartverwarmende acties die worden opgezet in ons land."

Het nieuwe seizoen van Hart in Aktie is vanaf woensdag 8 april wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan elke aflevering van Hart in Aktie terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Speciaal seizoen Hart in Aktie begint woensdag op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV