Pathé trakteert 25 april: Captain Fantastic, bekijk de code

Pathé trakteert 25 april: Captain Fantastic, bekijk de code
Deze grappige dramafilm met Viggo Mortensen is nu gratis te huren

Film :

Check elke dag op Gids.tv welke film je via Pathé Thuis gratis kunt huren, van dinsdag 6 tot en met dinsdag 28 april.

Pathé heeft een mooie traktatie voor zijn gebruikers van een aantal films, die deze maand gratis te bekijken zijn. Zaterdag 25 april is gekozen voor de grappige dramafilm Captain Fantastic.

Code
Wil je deze film graag gratis bekijken, dan kun je de code 'FANTASTIC' gebruiken. Als je deze code invoert op de kado-pagina van Pathé Thuis, kun je vanavond tot 23:59 uur gratis de film bekijken. Daarna heb je 30 dagen de tijd om de film te starten. Wanneer je eenmaal begonnen bent heb je 48 uur om deze af te kijken.


Kadocode inwisselen
Hoe wissel je de bovenstaande code nu precies in?

  • Ga naar deze pagina en klik op Code inwisselen.
  • Voer vervolgens de kadocode van de dag in. Deze code vind je elke dag op Gids.tv.
  • Kies dan voor Kijk Film en vervolgens voor Kijk vanaf €0,-
  • Kies vervolgens voor Huur Film. Je kunt de film nu voor 48 uur gratis kijken!

Verhaal Captain Fantastic
De film Captain Fantastic gaat over Ben, een rol van Viggo Mortensen, die een toegewijde vader is van zijn zes kinderen. Hij leert zijn kinderen hoe ze moeten leven en overleven in de dichte bossen in Pacific Northwest in Noord-Amerika. Maar door een tragedie moet hij zijn zelfgemaakte paradijs te verlaten. Wanneer hij in de echte wereld terechtkomt, begint hij aan een bijzondere levensreis met een grote nieuwe uitdaging om zijn gezin op te voeden.

Bekijk de tweet die Pathé zojuist over deze film verstuurde hierboven. Hier vind je alles over de gratis films van Pathé Thuis. Hieronder zie je de trailer van Captain Fantastic.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Pathé trakteert 25 april: Captain Fantastic, bekijk de code of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV