Finale The Big Escape verschuift naar 11 mei vanwege Dodenherdenking 2020

Finale The Big Escape verschuift naar 11 mei vanwege Dodenherdenking 2020
Eindstrijd een week later te zien

Nieuws :

Vanwege de Dodenherdenking op maandag 4 mei wordt de finale van The Big Escape verplaatst naar maandag 11 mei. Normaal gesproken is het spelprogramma elke maandag om 20.25 uur te zien, maar vanwege een verslag van de Dodenherdenking en de film Bankier van het verzet moeten trouwe kijkers een weekje langer wachten op de eindstrijd.

Bekijk hier de tv gids-wijzigingen van maandag 4 mei i.v.m. de Dodenherdenking.

Sleutelwoord
In totaal zijn er nog drie kandidaten in de race, die elke ronde van het programma hebben overleefd. Gio Latooy, Marije Zuurveld en Renate Gerschtanowitz zullen op maandag 11 mei tegen elkaar strijden in de finale van The Big Escape. Het doel van het programma is om elke aflevering een sleutelwoord te ontcijferen door middel van hints. Deze hints kunnen de kandidaten te verdienen door opdrachten uit te voeren.

Film
In plaats van The Big Escape is op maandag 4 mei vanaf 20.30 uur de film Bankier van het verzet te zien. Deze film speelt zich af tijdens de Tweede Wereldoorlog en gaat over bankier Walraven van Hall. Hij bedenkt een riskante constructie om door middel van grote leningen financiële bijdragen te leveren aan het verzet. Bovendien pleegt hij, samen met zijn broer, de grootste bankenfraude uit de Nederlandse geschiedenis...

De finale van The Big Escape is op maandag 11 mei om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de finale van The Big Escape terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV