Leo Blokhuis presenteert online pubquiz drie vrijdagen vanuit Top 2000 Café

Leo Blokhuis presenteert online pubquiz drie vrijdagen vanuit Top 2000 Café
Wie is de grootste muziekkenner van Nederland?

Nieuws :

Afgelopen vrijdag (15 mei) presenteerde Leo Blokhuis de eerste live online pubquiz van NPO Radio 2, vanuit het Top 2000 Café dat we allemaal kennen van Top 2000 a Gogo. Er speelden ruim vijfduizend mensen mee en vanwege dat succes is er de komende drie vrijdagen (22 en 29 mei en 5 juni) opnieuw een live pubquiz georganiseerd.

Quiz à la Top 2000 a Gogo
Aan het eind van elk jaar weet de Top 2000 miljoenen luisteraars aan de radio te binden. Ook op televisie is het een succes in de vorm van Top 2000 a Gogo. Vast onderdeel van het programma is een muziekquiz, die door twee BN'ers gespeeld wordt. Thuis zijn er altijd muziekkenners die de meeste antwoord ook goed hebben. Zij kunnen zich nu bewijzen in een soortgelijke quiz.

Alleen of in een team
Mensen kunnen individueel of in een team meespelen. Met de speciale 'Samen Beleven'-tool krijgt iedereen de kans om eindelijk weer lekker met zijn quizmaten in de kroeg te spelen. Iedereen die interesse heeft kan zich alvast aanmelden via het Facebook-evenement van NPO Radio 2. Ook het meespelen op vrijdagavond is eenvoudig. Hoe? Dat lees je hieronder.

Teamleider
Als je wilt meespelen, ga je vrijdag om 20.30 uur naar de website van het Top 2000 Online Café. Speel je alleen, dan wijst het zich vanzelf. Speel je met een team? Bepaal dan van tevoren wie de teamleider is. Diegene klikt op de 'Samen Beleven'-button rechts in beeld, voert een naam in en deelt de gegeven unieke url per mail met de leden van zijn team. Door op die link te klikken, komen alle teamleden terecht in een gezamenlijke chatbox in het Online Café. Let op: deze functie werkt alleen op desktop of laptop.

De online pubquiz van NPO Radio 2 is op vrijdag 22 mei, vrijdag 29 mei en vrijdag 5 juni te spelen via de website van het Top 2000 Online Café.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Leo Blokhuis presenteert online pubquiz drie vrijdagen vanuit Top 2000 Café of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier