Heerlijke comedy's 21 Jump Street en 22 Jump Street donderdag te zien op RTL 7

Heerlijke comedy's 21 Jump Street en 22 Jump Street donderdag te zien op RTL 7
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

In de late jaren tachtig brak Johnny Depp, na kleine rolletjes in A Nightmare on Elm Street en Platoon, definitief door met de politieserie 21 Jump Street. In 2012 werd besloten om een remake te maken van de serie, met een komische invalshoek. Het werd een doorslaand succes en de film kreeg al snel een vervolg: 22 Jump Street. Beide films zijn donderdag te zien op RTL 7.

20.30 uur: 21 Jump Street | 2012 | IMDb ★ 7,2

Schmidt (gespeeld door Jonah Hill) en Jenko (Channing Tatum) zijn helemaal klaar met hun leven als pubers. Ze sluiten zich aan bij de politie en de geheime eenheid 'Jump Street' en gebruiken hun jeugdige verschijning om undercover te gaan bij een lokale middelbare school. Schmidt en Jenko riskeren hun levens om een gewelddadige en zeer gevaarlijke drugsbende op te sporen. Maar ze komen erachter dat de middelbare school in niets meer hetzelfde is als hoe ze die enkele jaren geleden hebben achtergelaten. Lees hier waar je 21 Jump Street kunt streamen.

22.45 uur: 22 Jump Street | 2014 | IMDb ★ 7,0

Agenten Jenko en Schmidt gaan opnieuw undercover als de broers Doug en Brad McQuaid. Ze moeten als eerstejaarsstudenten op de universiteit proberen uit te zoeken wie er achter de nieuwe drugssensatie WHYPHY zit. Jenko wordt al snel omarmd door het populaire American footballteam en Schmidt probeert in de nerdy art-scene te infiltreren. Als blijkt dat de twee agenten compleet andere ideeën hebben over hoe ze de zaak het beste kunnen oplossen, komt hun vriendschap onder druk te staan. Lees hier waar je 22 Jump Street kunt streamen.

Hilarische toestanden
Na de release sloeg de remake van 21 Jump Street in als een bom: het was niet alleen een fantastische comedy voor tieners, ook volwassenen konden zich prima vermaken met de doldwaze avonturen en de hilarische toestanden van Schmidt en Jenko. Extra leuk waren de camoe's van Johnny Depp en Peter DeLuise, de hoofdrolspelers uit de serie, die van 1987 tot 1991 op tv te zien was. 21 Jump Street was een enorm commercieel succes en dus volgde in 2014 het vervolg 22 Jump Street, dat opnieuw volle bioscopzalen trok.

De films 21 Jump Street en 22 Jump Street zijn op donderdag 28 mei om 20.30 uur en 22.45 uur te zien op RTL 7.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heerlijke comedy's 21 Jump Street en 22 Jump Street donderdag te zien op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV