Criminal Minds seizoen 13 begint vrijdag 29 mei op Net 5

Criminal Minds seizoen 13 begint vrijdag 29 mei op Net 5
Wekelijks een dubbele aflevering

Kijktip :

Vanaf vrijdag 29 mei is het dertiende seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Criminal Minds opnieuw te zien op Net 5. Twee jaar geleden waren de afleveringen voor het eerst te zien op televisie. Wekelijks zendt Net 5 een dubbele aflevering van Criminal Minds seizoen 13 uit.

FBI
De serie Criminal Minds draait om een eliteteam binnen de FBI: de Behavioral Analysis Unit, kortweg de BAU. Dit team analyseert de gevaarlijkste criminelen en probeert hen te stoppen voordat ze weer kunnen toeslaan met een bloederige en levensgevaarlijke actie. In het dertiende seizoen sluit agent Matt Simmons zich bij het team aan om Mr. Scratch zo snel mogelijk te kunnen vinden.

Seriemoordenaar
In de eerste aflevering krijgt het team echter te maken met de ontsnapte seriemoordenaar Peter Lewis, die een laatste, verschrikkelijke aanval begint op de BAU. Eén van de teamleden komt hierbij om het leven en een ander wordt gegijzeld door Lewis. De levensgevaarlijke Lewis moet tegen worden gehouden, voor er meer levens verloren gaan.

Criminal Minds seizoen 13 is vanaf vrijdag 29 mei wekelijks om 20.30 uur met een dubbele aflevering te zien op Net 5.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Criminal Minds seizoen 13 begint vrijdag 29 mei op Net 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV