Finale LEGO Masters zaterdag 30 mei te zien op RTL 4

Finale LEGO Masters zaterdag 30 mei te zien op RTL 4
Wie gaan er met de winst vandoor?

Kijktip :

Uit het niets groeide het spelprogramma LEGO Masters dit voorjaar uit tot een enorme kijkcijferhit op RTL 4. Wekelijks zitten zo'n 1,5 miljoen kijkers aan de buis gekluisterd om te zien hoe de deelnemers te mooiste creaties tevoorschijn toveren. Op zaterdag 30 mei is het tijd voor de grote finale.

Laatste vuurproef
In de finale krijgen de drie overgebleven teams een laatste, allesbeslissende vuurproef voor de kiezen. Binnen 28 uur moeten ze hun magnum opus presenteren aan de jury. De duo's gaan allemaal voortvarend van start, maar bij een marathon-opdracht als deze slaat de vermoeidheid op een gegeven moment onverbiddelijk toe. Kunnen de zes bouwers nog helder nadenken?

Finalisten
De Belgische vrienden Björn en Corneel, de Nederlandse ex-geliefden Lola en Jan en de Nederlanders Martijn en Jos zijn de drie overgebleven teams. In de finale is de spanning om te snijden, want al wekenlang presteren de teams op een hoog niveau. Uiteindelijk worden er drie oogverblindende bouwwerken gecreëerd. De winnaars krijgen een trofee van LEGO en 25.000 euro prijzengeld.

De finale van LEGO Masters is op zaterdag 30 mei om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van LEGO Masters terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Finale LEGO Masters zaterdag 30 mei te zien op RTL 4 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV