Vanavond op tv: start Help, mijn borsten staan online, slot Evenblij maakt vrienden en meer

Vanavond op tv: start Help, mijn borsten staan online, slot Evenblij maakt vrienden en meer
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 30 juni

Kijktip :

Vanaf vanavond is het nieuwe programma Help, mijn borsten staan online te zien op NPO 3, waarin Evi Hanssen in de duistere kant van het internet duikt. Verder onder meer de slotaflevering van Evenblij maakt vrienden. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 30 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: My Crazy Rich Asian Wedding

RTL Z
20:29 uur

RTL Z zendt vanavond tussen 20:30 en 23:25 uur de driedelige documentaireserie My Crazy Rich Asian Wedding, over de meest extravagante bruiloften ter wereld, uit. In de afleveringen volgen de makers drie toekomstige echtparen die gaan trouwen in Singapore. De bruid en bruidegom in spe zijn te zien tijdens de voorbereidingen in aanloop van hun droombruiloft. Ook krijgen we een kijkje in het hectische leven van de weddingplanners.

Oorlogsdrama: The English Patient

SBS 9
20:30 uur

Op SBS 9 is vanavond de prachtige film The English Patient te zien. Tijdens de Tweede Wereldoorlog wordt een vliegtuig met twee personen neergeschoten boven de woestijn. Alleen de piloot, Laszlo de Almásy, overleeft maar loopt ernstige brandwonden op. Nomaden brengen hem naar een ziekenhuis, waar hij niet in staat lijkt om te zeggen wie hij is. Hij komt bekend te staan als The English Patient en verpleegster Hana ontfermt zich over hem. Tijdens hun gesprekken ontvouwt zich langzaam de ware toedracht tot het ongeluk.

Slot: Jezus van Nazareth verovert de wereld

NPO 2
20:45 uur

In de vierde en laatste aflevering van de reisdocumentaireserie Jezus van Nazareth verovert de wereld reist Kefah Allush naar Armenië, een klein en bergachtig land in de Kaukasus. In 301 na Christus besloot de Armeense koning het christendom als staatsgodsdienst aan te nemen, lang voordat Europese landen dat deden. Daarmee werd Armenië de eerste christelijke natie ter wereld. Het geloof was daar in de eerste eeuw naartoe gebracht door de apostel Taddeüs.

Evenblij maakt vrienden: o.a. Frans Bauer

NPO 1
21:25 uur

In de derde en laatste compilatie-aflevering met de leukste gesprekken uit de afgelopen seizoenen van Evenblij maakt vrienden, zijn onder andere de bezoekjes aan zanger Frans Bauer, acteur Tom Waes en atlete Dafne Schippers te zien. Ook gaat Frank langs bij acteurs en partners Gijs Naber en Thekla Reuten. In een zeldzaam persoonlijk gesprek vertelt Frans Bauer over zijn gezin en zijn overleden vader.

Nieuw: Help, mijn borsten staan online

NPO 3
22:10 uur

In de vierdelige documentaireserie Help, mijn borsten staan online onderzoekt Evi Hanssen de duistere kant van het internet. Elke aflevering gaat over een van de volgende fenomenen: sexting, grooming, catfishing en sextortion. Deze eerste aflevering gaat over sexting. Dat is, zeker voor jongeren, allang geen taboe meer. Erover praten juist wel. Drie meisjes doen dat nu wel. Van de ene dag op de andere stortte hun wereld in elkaar. De hele school zag hun borsten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV