Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 29

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 29
Kijktips van zaterdag 11 t/m 18 juni

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend al te streamen films & series

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!


1. The Old Guard (Netflix)
Onder leiding van een krijger genaamd Andy heeft een geheime groep hechte huurlingen met mysterieuze onsterfelijkheid eeuwenlang gevochten om de sterfelijke wereld te beschermen. Wanneer het team wordt gerekruteerd om een noodmissie, moeten ze proberen de dreiging te elimineren. Lees hier waar je The Old Guard kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van The Old Guard.

2. Greyhound (Apple TV+)
U.S. Navy Commander Ernest Krause leidt een internationaal konvooi van zevenendertig oorlogsschepen. In de vroege dagen van de Tweede Wereldoorlog tracht hij de schepen naar Europa te leiden, terwijl er jacht op de schepen wordt gemaakt door Duitse U-boten. Lees hier waar je Greyhound kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Greyhound.

3. Davina Michelle: My Own World (Pathé Thuis)
Liveregistratie van het concert dat Davina Michelle in een leeg AFAS live gaf. Door omstandigheden moest ze haar concerten helaas afzeggen en op deze manier kan ze fans alsnog een kijkje in haar wereld geven. Bekijk hier waar je Davina Michelle: My Own World kunt bekijken.


Komende week nieuw op Netflix en meer streamingdiensten

De nieuwe releases voor de komende week.


4. Dokter Deen, S1-4 (Videoland, 13 juli)
Monique van de Ven speelt huisarts Maria Deen die een praktijk aan huis runt op Vlieland - eigenlijk is het voor de eilandbewoners meer een soort klein ziekenhuis, aangezien Dokter Deen er ook kleine operaties kan uitvoeren. Ze speelt een belangrijke rol voor de kleurrijke inwoners van het eiland. Bekijk hier waar je Dokter Deen kunt streamen.

5. Patriots Day (Videoland, 15 juli)
Deze film volgt de dramatische gebeurtenissen rondom de bomaanslag tijdens de Boston Marathon in 2013. Na de aanslag werkte politiecommissaris Ed Davis nauw samen met de FBI. De politie begint een klopjacht om te voorkomen dat er een nieuwe aanslag gepleegd wordt. Lees hier waar je Patriots Day kunt kijken.

6. Condor, S2 (Videoland, 16 juli)
Een jonge CIA-analist Joe Turner, wiens idealisme wordt getest wanneer hij toetreedt tot de CIA in de hoop het van binnenuit te hervormen, maar struikelt over een vreselijk maar briljant plan dat het leven van miljoenen mensen bedreigt. Bekijk hier waar je Condor kunt streamen.

7. Cursed, S1 (Netflix, 17 juli)
een nieuwe bewerking van de legende van koning Arthur die wordt verteld vanuit het perspectief van Nimue (Katherine Langford). De tiener Nimue en de huurling Arthur bundelen hun krachten om Merlijn te vinden en een eeuwenoud zwaard af te leveren. Bekijk hier waar je Cursed kunt kijken.

8. The Pier, S2 (NPO Plus, 17 juli)
De dood van Oscar (Alvaro Morte), die plots een einde aan zijn leven zou hebben gemaakt, houdt de gemoederen bezig. Zijn echtgenote Alex (Verónica Sanchez) en zijn maîtresse Verónica (Irene Arcos) vertrouwen de zaak echter totaal niet en gaan samen op onderzoek uit. Bekijk hier waar je The Pier kunt kijken.

9. The Typist, S1 (NPO Plus, 18 juli)
Freya Becker (Iris Berben) is een ietwat teruggetrokken notuliste op de afdeling moordzaken van de politie van Berlijn. De vele verhoren van misdadigers laten haar maar niet los. Bekijk hier waar je The Typist kunt kijken.

10. Suits, S8 (Netflix, 18 juli)
Vier maanden (!) na de finaleafleveringen van het zevende seizoen komt ook het eerste deel van het achtste seizoen binnen op Netflix. Dit zonder Patrick J. Adams en Meghan Markle, die zijn opgestapt in het zevende seizoen. Bekijk hier waar je Suits kunt kijken.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 29 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV