Beste Zangers: MEAU gemist? | Gids.tv

Beste Zangers: MEAU gemist?
Amusement

NPO 1
2023-10-07 20:33:00
Tip

Uitzending van Beste Zangers gemist? In deze aflevering van Beste Zangers staat het jonge talent MEAU centraal. De medekandidaten verdiepen zich in het repetoire van de zangeres, die rijk is ondanks de korte periode die haar carrière beslaat. Zaterdag zie je wat de Beste Zangers er mee doen.

Surinaamse muziekgroep
MEAU's jeugd was zorgeloos en gevuld met vriendschap, en ze beschrijft haar broer als 'chill'. Muzikaliteit zit diep in de familie: haar grootvader van moeders kant speelde in een Surinaamse muziekgroep genaamd Sonora Paramarera, terwijl haar vader een gepassioneerde fan was van Queen en haar moeder nu niets anders dan MEAU's muziek beluistert.

Kinderen voor Kinderen
De muzikale vonk werd vroeg ontstoken bij MEAU. Ze begon zanglessen te volgen op zesjarige leeftijd en toonde al op jonge leeftijd een opvallend zangtalent. Ze nam ook pianoles en leerde zichzelf gitaar spelen. Haar zangdocent raadde haar zelfs aan om auditie te doen voor "Kinderen voor Kinderen," wat resulteerde in haar deelname aan het koor en het zingen van solo's in nummers als "Snoepje" en "Jongensmeid." Bekijk deze aflevering van Beste Zangers hier terug.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Beste Zangers

Beste Zangers video's

Beste Zangers TV-Nieuws