Eva Jinek over incidenten in studio: 'Wij wisten niets van acties en nemen maatregelen'

Eva Jinek over incidenten in studio: 'Wij wisten niets van acties en nemen maatregelen'

Donderdag 17 november 2022 om 09:19

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 16 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Eva Jinek begon woensdag de uitzending van haar talkshow met een reactie op de incidenten van de laatste tijd in de studio. Na de vastgeplakte klimaatactivist, boze Oranjesupporters en een vrouw die een tepel liet zien, werd de uitzending van Jinek dinsdagavond verstoord door mannen in gele hesjes die aandacht wilden voor Qatar. Er waren twijfels of deze actie vooropgezet was, aangezien dit mogelijk was terwijl de zwaarbeveiligde John van den Heuvel in de studio zat.

Lees verder onder de video.

<em>Eva Jinek</em> over incidenten in studio: 'Wij wisten niets van acties en nemen maatregelen' Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 16 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Eva Jinek begon woensdag de uitzending van haar talkshow met een reactie op de incidenten van de laatste tijd in de studio. Na de vastgeplakte klimaatactivist, boze Oranjesupporters en een vrouw die een tepel liet zien, werd de uitzending van Jinek dinsdagavond verstoord door mannen in gele hesjes die aandacht wilden voor Qatar. Er waren twijfels of deze actie vooropgezet was, aangezien dit mogelijk was terwijl de zwaarbeveiligde John van den Heuvel in de studio zat. Lees verder onder de video. Eva Jinek zou nooit meewerken aan vooropgezet plan“Voor alle duidelijkheid: wij wisten niets van deze acties af. Wij, ikzelf, zouden nooit meewerken aan een vooropgezet plan. Dat hebben wij nog nooit gedaan en nu ook niet. Los daarvan: dit mag niet gebeuren”, aldus Eva Jinek. Ze ziet het als een les en de maatregelen worden aangepast. “Wij hopen oprecht dat dit nooit meer gebeurt.” Bekijk het fragment van Jinek in de video hierboven. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Eva Jinek over incidenten in studio: 'Wij wisten niets van acties en nemen maatregelen'

Eva Jinek zou nooit meewerken aan vooropgezet plan
“Voor alle duidelijkheid: wij wisten niets van deze acties af. Wij, ikzelf, zouden nooit meewerken aan een vooropgezet plan. Dat hebben wij nog nooit gedaan en nu ook niet. Los daarvan: dit mag niet gebeuren”, aldus Eva Jinek. Ze ziet het als een les en de maatregelen worden aangepast. “Wij hopen oprecht dat dit nooit meer gebeurt.”

Bekijk het fragment van Jinek in de video hierboven. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's