Straatvoetbal in game FIFA 20 heeft Nederlands tintje dankzij Rocky

Straatvoetbal in game FIFA 20 heeft Nederlands tintje dankzij Rocky

Straatvoetbal in game FIFA 20 heeft Nederlands tintje dankzij Rocky Rocky is een Amsterdamse straatvoetbalster die zich op de pleintjes in de stad talloze trucjes heeft aangeleerd. Eén van haar specialiteiten is de 'akka met de knie', en daarmee heeft Rocky zich in het voetbalspel FIFA 20 gespeeld. Daarin komt FIFA Street (een spel waarin het om trucjes draait) weer terug. Bekijk het volledige interview hierboven. Sierd de Vos en Jeroen Grueter zijn de commentatoren van FIFA 20 Bekijk deze video » FIFA 20: Virgil van Dijk eerste verdediger op cover sinds 2003 Bekijk deze video »
Voetbal :
Straatvoetbal in game FIFA 20 heeft Nederlands tintje dankzij Rocky

Rocky is een Amsterdamse straatvoetbalster die zich op de pleintjes in de stad talloze trucjes heeft aangeleerd. Eén van haar specialiteiten is de 'akka met de knie', en daarmee heeft Rocky zich in het voetbalspel FIFA 20 gespeeld. Daarin komt FIFA Street (een spel waarin het om trucjes draait) weer terug.

Bekijk het volledige interview hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Straatvoetbal in game FIFA 20 heeft Nederlands tintje dankzij Rocky of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV