Gaat Dionne Stax het Eurovisie Songfestival presenteren?

Gaat Dionne Stax het Eurovisie Songfestival presenteren?

Gaat <em>Dionne Stax</em> het <em>Eurovisie Songfestival</em> presenteren? Dionne Stax heeft vanavond voor de laatste keer het NOS Journaal gepresenteerd. De nieuwslezeres gaat nieuwe tv-avonturen aan, en het gerucht gaat dat ze het Eurovisie Songfestival 2020 gaat presenteren. Dionne doet er nog geheimzinnig over maar ontkent de roddel niet, zo is te zien in bovenstaande video. Olcay is overtuigdAls Dionne de vraag wordt gesteld of ze goed Engels spreekt, wordt ze gelijk achterdochtig. Ze laat zich nog niet uit over het Songfestival, maar interviewster Olcay Gulsen is ervan overtuigd dat zij degene wordt die het liedjesfestijn aan elkaar gaat praten. Eurovisie Songfestival naar NederlandDoor de winst van Duncan Laurence met Arcade dit jaar wordt het Eurovisie Songfestival in 2020 in Nederland georganiseerd. Zowel de stad als de presentatoren zijn nog niet officieel bekendgemaakt. Eva Jinek wil met Conchita Wurst Eurovisie Songfestival presenteren Bekijk deze video » Bekijk laatste NOS Journaal met emotionele Dionne Stax Bekijk deze video » 'Jan Smit en Dionne Stax presenteren samen Eurovisie Songfestival' Bekijk deze video »
Songfestival :
Gaat Dionne Stax het Eurovisie Songfestival presenteren?

Dionne Stax heeft vanavond voor de laatste keer het NOS Journaal gepresenteerd. De nieuwslezeres gaat nieuwe tv-avonturen aan, en het gerucht gaat dat ze het Eurovisie Songfestival 2020 gaat presenteren. Dionne doet er nog geheimzinnig over maar ontkent de roddel niet, zo is te zien in bovenstaande video.

Olcay is overtuigd
Als Dionne de vraag wordt gesteld of ze goed Engels spreekt, wordt ze gelijk achterdochtig. Ze laat zich nog niet uit over het Songfestival, maar interviewster Olcay Gulsen is ervan overtuigd dat zij degene wordt die het liedjesfestijn aan elkaar gaat praten.

Eurovisie Songfestival naar Nederland
Door de winst van Duncan Laurence met Arcade dit jaar wordt het Eurovisie Songfestival in 2020 in Nederland georganiseerd. Zowel de stad als de presentatoren zijn nog niet officieel bekendgemaakt.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Gaat Dionne Stax het Eurovisie Songfestival presenteren? of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV