Marc van der Linden over film Downton Abbey: 'Het heeft niet veel om het lijf'

Marc van der Linden over film Downton Abbey: 'Het heeft niet veel om het lijf'

<em>Marc van der Linden</em> over film <em>Downton Abbey</em>: 'Het heeft niet veel om het lijf' De serie Downton Abbey stopte in 2015 na zes zeer succesvolle seizoenen. De serie werd bekroond met maar liefst drie Golden Globes en vijftien Emmy's. Nu komt er een film uit. Marc van der Linden is blij met de film. ,,Ik heb jaren op de film gewacht. Het is een verlengstuk van de serie. Het heeft niet veel om het lijf, maar dat heeft de serie ook niet." Bekijk het item van RTL Boulevard over de nieuwe Downton Abbey-film hierboven. Marc van der Linden over kosten meubels koningshuis: 'Het heeft historische waarde' Bekijk deze video » Sylvie Meis aan de kant gezet op gala: 'Te diep décolleté' Bekijk deze video »
Film :
Marc van der Linden over film Downton Abbey: 'Het heeft niet veel om het lijf'

De serie Downton Abbey stopte in 2015 na zes zeer succesvolle seizoenen. De serie werd bekroond met maar liefst drie Golden Globes en vijftien Emmy's. Nu komt er een film uit. Marc van der Linden is blij met de film. ,,Ik heb jaren op de film gewacht. Het is een verlengstuk van de serie. Het heeft niet veel om het lijf, maar dat heeft de serie ook niet."

Bekijk het item van RTL Boulevard over de nieuwe Downton Abbey-film hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Marc van der Linden over film Downton Abbey: 'Het heeft niet veel om het lijf' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV