Bekijk eerste beelden documentaire De Beer van de Meer over Piet Schrijvers

Bekijk eerste beelden documentaire De Beer van de Meer over Piet Schrijvers

Bekijk eerste beelden documentaire <em>De Beer van de Meer</em> over Piet Schrijvers Piet Schrijvers is één van de bekendste keepers uit de Nederlandse voetbalgeschiedenis. Voor FOX Sports was dat de reden om een documentaire aan Schrijvers te wijden. De filmmakers kregen wel een advies: wees snel, want Piet begint dingen te vergeten. AlzheimerHet is het gevolg van de ziekte van Alzheimer, waar Schrijvers tegenwoordig mee kampt. Toch wordt er ook teruggeblikt op zijn glansrijke carrière, waarin hij speelde voor FC Twente, Ajax, PEC Zwolle en het Nederlands elftal. Schrijvers kreeg een aantal illustere bijnamen, zoals De Beer van de Meer (in zijn tijd bij Ajax) en De Bolle van Zwolle (tijdens zijn dienstverband bij PEC). De documentaire De Beer van de Meer is op zondag 22 september om 21.15 uur te zien op FOX Sports 1. Clairy Polak over leven met partner met alzheimer: "Het is ondoenlijk" Bekijk deze video » Nederlandse versie The restaurant that makes mistakes komt naar SBS6 Bekijk deze video »
Voetbal :
Bekijk eerste beelden documentaire De Beer van de Meer over Piet Schrijvers

Piet Schrijvers is één van de bekendste keepers uit de Nederlandse voetbalgeschiedenis. Voor FOX Sports was dat de reden om een documentaire aan Schrijvers te wijden. De filmmakers kregen wel een advies: wees snel, want Piet begint dingen te vergeten.

Alzheimer
Het is het gevolg van de ziekte van Alzheimer, waar Schrijvers tegenwoordig mee kampt. Toch wordt er ook teruggeblikt op zijn glansrijke carrière, waarin hij speelde voor FC Twente, Ajax, PEC Zwolle en het Nederlands elftal. Schrijvers kreeg een aantal illustere bijnamen, zoals De Beer van de Meer (in zijn tijd bij Ajax) en De Bolle van Zwolle (tijdens zijn dienstverband bij PEC).

De documentaire De Beer van de Meer is op zondag 22 september om 21.15 uur te zien op FOX Sports 1.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk eerste beelden documentaire De Beer van de Meer over Piet Schrijvers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV