Elise Schaap was ooit verliefd op een ander

Elise Schaap was ooit verliefd op een ander

Elise Schaap was ooit verliefd op een ander Elise Schaap is al jaren gelukkig met Wouter de Jong. Maar toch koesterde ze tijdens hun relatie warme gevoelens voor een ander, zo bekent de actrice in bovenstaande video. “Ik ben zeker ooit verliefd geweest op een ander. Maar daar zijn we alleen maar sterker uit gekomen. Ik ben blij dat we het meegemaakt hebben. Want dan kan ik zeggen in the end: ik heb echt de leukste.” Bekijk het hele interview met Elise Schaap over de nieuwe comedy Wat Is Dan Liefde en haar eigen liefdesleven in bovenstaande video. Bekijk trailer van de film Wat Is Dan Liefde Bekijk deze video »
Entertainment :
Elise Schaap was ooit verliefd op een ander

Elise Schaap is al jaren gelukkig met Wouter de Jong. Maar toch koesterde ze tijdens hun relatie warme gevoelens voor een ander, zo bekent de actrice in bovenstaande video. “Ik ben zeker ooit verliefd geweest op een ander. Maar daar zijn we alleen maar sterker uit gekomen. Ik ben blij dat we het meegemaakt hebben. Want dan kan ik zeggen in the end: ik heb echt de leukste.”

Bekijk het hele interview met Elise Schaap over de nieuwe comedy Wat Is Dan Liefde en haar eigen liefdesleven in bovenstaande video.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Elise Schaap was ooit verliefd op een ander of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV