André Hazes vindt nieuwe liefde op Bonaire

André Hazes vindt nieuwe liefde op Bonaire

<em>André Hazes</em> vindt nieuwe liefde op Bonaire André Hazes, die zijn volgers momenteel volop laat meegenieten van zijn vakantie op Bonaire, heeft een nieuwe liefde in zijn leven. Dat schrijft hij althans bij een Instagramvideo van hem en een hond, tijdens een bezoek aan een lokale hondenopvang: "Verliefd op jou...". Bekijk de zoete beelden hierboven en hieronder. Bekijk ook André Hazes samen met Monique en zoontje vertrokken naar vakantiebestemming Bekijk deze video » André Hazes maakt Monique het leven zuur op Bonaire met zijn grapjes Bekijk deze video » Samantha de Jong, Barbie, ligt in beugels bij ex-vriend Rolf Bekijk deze video »
Show :
André Hazes vindt nieuwe liefde op Bonaire

André Hazes, die zijn volgers momenteel volop laat meegenieten van zijn vakantie op Bonaire, heeft een nieuwe liefde in zijn leven. Dat schrijft hij althans bij een Instagramvideo van hem en een hond, tijdens een bezoek aan een lokale hondenopvang: "Verliefd op jou...". Bekijk de zoete beelden hierboven en hieronder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op André Hazes vindt nieuwe liefde op Bonaire of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV