Sterren Beste Zangers in actie om Gouden Televizier-Ring te winnen

Sterren Beste Zangers in actie om Gouden Televizier-Ring te winnen

Sterren <em>Beste Zangers</em> in actie om Gouden Televizier-Ring te winnen De deelnemers van het seizoen van Beste Zangers dat momenteel wordt uitgezonden op tv willen dolgraag de Gouden Televizier-Ring winnen. Onder anderen Tim Akkerman en Henk Poort hebben een video gemaakt waarin ze het muzikale programma promoten en fans oproepen om te stemmen. Ze gaan woensdagavond de strijd aan met Chateau Meiland en Expeditie Robinson. Bekijk hierboven de promovideo van Rolf Sanchez voor Beste Zangers. Familie Meiland in Nederland voor Televizier-Ring Gala Bekijk deze video »
TV :
Sterren Beste Zangers in actie om Gouden Televizier-Ring te winnen

De deelnemers van het seizoen van Beste Zangers dat momenteel wordt uitgezonden op tv willen dolgraag de Gouden Televizier-Ring winnen. Onder anderen Tim Akkerman en Henk Poort hebben een video gemaakt waarin ze het muzikale programma promoten en fans oproepen om te stemmen. Ze gaan woensdagavond de strijd aan met Chateau Meiland en Expeditie Robinson.

Bekijk hierboven de promovideo van Rolf Sanchez voor Beste Zangers.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sterren Beste Zangers in actie om Gouden Televizier-Ring te winnen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV