The Masked Singer gemist? Gers Pardoel blijkt het konijn.

The Masked Singer gemist? Gers Pardoel blijkt het konijn.

<em>The Masked Singer gemist?</em> Gers Pardoel blijkt het konijn. Wie zit er toch in het pak van het schattige konijn? Panellid Buddy Vedder noemt al vrij snel de naam van Gers Pardoel en later blijkt dat hij het inderdaad bij het juiste eind had. Loretta Schrijver vermoedde echter dat het Danny de Munk was. Bekijk het fragment van het optreden uit The Masked Singer, hierboven. Onthulling GersBekijk ook de onthulling van Gers Pardoel als konijn en zie hoe alle panelleden hierop reageren, in de hele aflevering van The Masked Singer. Je ziet het bij 01uur 06 min en 30 seconden. Bekijk ook The Masked Singer gemist? vijf karakters zingen I Love Rock And Roll Bekijk deze video » The Masked Singer gemist? Wie is dat Zeewezen toch? Bekijk deze video » Orkaan Hagibis blaast vrachtwagens en huizen omver in Japan Bekijk deze video »
TV :
The Masked Singer gemist? Gers Pardoel blijkt het konijn.

Wie zit er toch in het pak van het schattige konijn? Panellid Buddy Vedder noemt al vrij snel de naam van Gers Pardoel en later blijkt dat hij het inderdaad bij het juiste eind had. Loretta Schrijver vermoedde echter dat het Danny de Munk was. Bekijk het fragment van het optreden uit The Masked Singer, hierboven.

Onthulling Gers
Bekijk ook de onthulling van Gers Pardoel als konijn en zie hoe alle panelleden hierop reageren, in de hele aflevering van The Masked Singer. Je ziet het bij 01uur 06 min en 30 seconden.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Masked Singer gemist? Gers Pardoel blijkt het konijn. of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV