Boeren dwingen RIVM-directeur Hans Brug de hand te schudden op het podium: "U bent teruggefloten"

Boeren dwingen RIVM-directeur Hans Brug de hand te schudden op het podium: "U bent teruggefloten"

Boeren dwingen RIVM-directeur <em>Hans Brug</em> de hand te schudden op het podium: &quot;U bent teruggefloten&quot; RIVM-directeur Hans Brug is onder politiebegeleiding en begeleid door luid gejoel van de boeren vertrokken bij het protest in De Bilt. De boeren wilden graag dat de directeur nog even op het podium kwam, maar dat weigerde hij. Hans Brug heeft met zijn baas afgesproken om eenmaal op het podium te komen en laat weten: "Ik heb afgesproken dat ik een keer op het podium zou komen, en daar ben ik bedankt door Jeroen." Maar de omstanders willen graag dat er handen worden geschud voor het publiek. Bekijk de video over de discussie met Hans Brug hierboven. Bekijk dronebeelden van chaos op snelweg door boerenprotest Bekijk deze video » Donny Roelvink maakt vrienden met boeren in de file: "Geef mij eens een biertje!" Bekijk deze video » Boeren lappen afspraken aan hun laars: toch protest op het Malieveld Bekijk deze video »
Nieuws :
Boeren dwingen RIVM-directeur Hans Brug de hand te schudden op het podium: "U bent teruggefloten"

RIVM-directeur Hans Brug is onder politiebegeleiding en begeleid door luid gejoel van de boeren vertrokken bij het protest in De Bilt. De boeren wilden graag dat de directeur nog even op het podium kwam, maar dat weigerde hij.

Hans Brug heeft met zijn baas afgesproken om eenmaal op het podium te komen en laat weten: "Ik heb afgesproken dat ik een keer op het podium zou komen, en daar ben ik bedankt door Jeroen." Maar de omstanders willen graag dat er handen worden geschud voor het publiek.

Bekijk de video over de discussie met Hans Brug hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Boeren dwingen RIVM-directeur Hans Brug de hand te schudden op het podium: "U bent teruggefloten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV