Keiharde confrontatie Badr Hari en Rico Verhoeven: "Ga je weer huilen?"

Keiharde confrontatie Badr Hari en Rico Verhoeven: "Ga je weer huilen?"

Keiharde confrontatie <em>Badr Hari</em> en <em>Rico Verhoeven</em>: &quot;Ga je weer huilen?&quot; Vanmiddag was het tijd voor een persconferentie en een staredown van Badr Hari en Rico Verhoeven, die vooruitblikten op hun gevecht op zaterdag 21 december in de Gelredome in Arnhem. "Ga je weer huilen?" "Ik sla je knock-out"Badr Hari kwam met een aantal intimiderende uitspraken; zo zei hij dat hij Verhoeven op 21 december knock-out gaat slaan, en dat zijn tegenstander te veel praat. Verhoeven sloeg keihard terug met de vraag: "Ga je weer huilen?" Vervolgens vroeg hij of het dit keer zijn linker- of rechterarm is die Hari zal nopen de wedstrijd te staken. Hiermee refereert Verhoeven aan het vorige gevecht, waarin Hari op moest geven vanwege een gebroken arm. Het gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven is op zaterdag 21 december te zien op Veronica. Bekijk de beelden van de heetgebakerde persconferentie hierboven. Badr Hari over gevecht tegen Rico Verhoeven Bekijk deze video » Rico Verhoeven komt met eigen docu-soap: "Over de hectiek en het gezinsleven" Bekijk deze video » Badr Hari en Rico Verhoeven gaan weer in gevecht: "Ze liggen elkaar helemaal niet" Bekijk deze video »
Sport :
Keiharde confrontatie Badr Hari en Rico Verhoeven: "Ga je weer huilen?"

Vanmiddag was het tijd voor een persconferentie en een staredown van Badr Hari en Rico Verhoeven, die vooruitblikten op hun gevecht op zaterdag 21 december in de Gelredome in Arnhem. "Ga je weer huilen?"

"Ik sla je knock-out"
Badr Hari kwam met een aantal intimiderende uitspraken; zo zei hij dat hij Verhoeven op 21 december knock-out gaat slaan, en dat zijn tegenstander te veel praat. Verhoeven sloeg keihard terug met de vraag: "Ga je weer huilen?" Vervolgens vroeg hij of het dit keer zijn linker- of rechterarm is die Hari zal nopen de wedstrijd te staken. Hiermee refereert Verhoeven aan het vorige gevecht, waarin Hari op moest geven vanwege een gebroken arm.

Het gevecht tussen Badr Hari en Rico Verhoeven is op zaterdag 21 december te zien op Veronica. Bekijk de beelden van de heetgebakerde persconferentie hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Keiharde confrontatie Badr Hari en Rico Verhoeven: "Ga je weer huilen?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV