Drugsoorlog Mexico bereikt kookpunt: zoon El Chapo ontsnapt kort na arrestatie

Drugsoorlog Mexico bereikt kookpunt: zoon El Chapo ontsnapt kort na arrestatie

Drugsoorlog Mexico bereikt kookpunt: zoon <em>El Chapo</em> ontsnapt kort na arrestatie De Netflix-serie Narcos heeft ons laten zien hoe gevaarlijk de drugsscene in Midden- en Zuid-Amerika kan zijn, maar de realiteit lijkt op sommige momenten nóg extremer. Ovidio Guzmán López, een zoon van drugsbaron El Chapo, werd opgepakt, maar is inmiddels ook weer vrij. VuurgevechtMilitairen namen de zoon van de beroemdste drugsbaron van dit moment in hechtenis, maar moesten hem al snel weer laten gaan. Bendeleden van Guzmán López openden het vuur op de militairen, en in alle chaos die daarna ontstond kon 'de zoon van' de benen nemen. Het is een nieuw hoofdstuk in het bizarre verhaal over de drugsoorlog in Mexico. Op de beelden is te zien hoe bendeleden oorlog zaaien in de stad Culiacán. Bekijk de beelden van de Mexicaanse drugsoorlog hierboven. Drugsoorlog in Mexico: 13 agenten gedood bij hinderlaag Bekijk deze video » Drugskoning El Chapo de cel in Bekijk deze video »
Buitenland :
Drugsoorlog Mexico bereikt kookpunt: zoon El Chapo ontsnapt kort na arrestatie

De Netflix-serie Narcos heeft ons laten zien hoe gevaarlijk de drugsscene in Midden- en Zuid-Amerika kan zijn, maar de realiteit lijkt op sommige momenten nóg extremer. Ovidio Guzmán López, een zoon van drugsbaron El Chapo, werd opgepakt, maar is inmiddels ook weer vrij.

Vuurgevecht
Militairen namen de zoon van de beroemdste drugsbaron van dit moment in hechtenis, maar moesten hem al snel weer laten gaan. Bendeleden van Guzmán López openden het vuur op de militairen, en in alle chaos die daarna ontstond kon 'de zoon van' de benen nemen. Het is een nieuw hoofdstuk in het bizarre verhaal over de drugsoorlog in Mexico. Op de beelden is te zien hoe bendeleden oorlog zaaien in de stad Culiacán.

Bekijk de beelden van de Mexicaanse drugsoorlog hierboven.


Bekijk hier alle video's en artikelen van Finding Escobar&#039;s Millions
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Drugsoorlog Mexico bereikt kookpunt: zoon El Chapo ontsnapt kort na arrestatie of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV