Brace deelnemer aan Roast of Ali B.

Brace deelnemer aan Roast of Ali B.

<em>Brace</em> deelnemer aan <em>Roast of Ali B.</em> Ali B. is het volgende slachtoffer van The Roast of..., het roastprogramma van Comedy Central. Goede vriend Brace is een van de eerste deelnemers die bekend maakt mee te doen aan de roast. In een item van RTL Boulevard vertelt Brace over de grappen die hij voorbereid heeft: "Over zijn scheve neus, zijn scheve voeten... Daar heb ik wat over. En ik heb wel een paar cadeautjes voor 'm!" RoastAli wordt als vierde bekende Nederlander geroast. Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol waren hem voor. Bekijk het fragment over The Roast of Ali B. hierboven. Ali B is nieuw doelwit in The Roast van Comedy Central Bekijk deze video » Anouk doet niet mee aan Roast of Ali B. Bekijk deze video » Steven Brunswijk bij The Roast of Alec Baldwin: 'Caitlyn Jenner kreeg ervan langs' Bekijk deze video »
TV :
Brace deelnemer aan Roast of Ali B.

Ali B. is het volgende slachtoffer van The Roast of..., het roastprogramma van Comedy Central. Goede vriend Brace is een van de eerste deelnemers die bekend maakt mee te doen aan de roast.

In een item van RTL Boulevard vertelt Brace over de grappen die hij voorbereid heeft: "Over zijn scheve neus, zijn scheve voeten... Daar heb ik wat over. En ik heb wel een paar cadeautjes voor 'm!"

Roast
Ali wordt als vierde bekende Nederlander geroast. Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol waren hem voor.

Bekijk het fragment over The Roast of Ali B. hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Brace deelnemer aan Roast of Ali B. of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV