John Bercow neemt afscheid als 'speaker': "Veel mensen vinden hem verschrikkelijk"

John Bercow neemt afscheid als 'speaker': "Veel mensen vinden hem verschrikkelijk"

<em>John Bercow</em> neemt afscheid als 'speaker': &quot;Veel mensen vinden hem verschrikkelijk&quot; Vandaag heeft John Bercow afscheid genomen als 'speaker' in het Britse Lagerhuis. Gedurende de Brexit werd hij - vooral in het buitenland - steeds populairder om zijn flamboyante optredens en unieke 'Order!' Hij was te gast bij Eva Jinek en Ivo Niehe, maar in Groot-Brittannië zelf zijn er heel veel mensen die hem verschrikkelijk vinden: een uitslover en partijdig. Bekijk het verslag over John Bercow hierboven. John Bercow, Mr. Speaker, bij Jinek: "Het is een uitdagende tijd" Bekijk deze video » Zondag met Lubach gemist? De Order!-gekte van John Bercow bij NPO 1 Bekijk deze video » John Bercow heeft brok in de keel bij afscheid in Brits Lagerhuis: "Ik waardeer het enorm" Bekijk deze video »
Buitenland :
John Bercow neemt afscheid als 'speaker': "Veel mensen vinden hem verschrikkelijk"

Vandaag heeft John Bercow afscheid genomen als 'speaker' in het Britse Lagerhuis. Gedurende de Brexit werd hij - vooral in het buitenland - steeds populairder om zijn flamboyante optredens en unieke 'Order!' Hij was te gast bij Eva Jinek en Ivo Niehe, maar in Groot-Brittannië zelf zijn er heel veel mensen die hem verschrikkelijk vinden: een uitslover en partijdig.

Bekijk het verslag over John Bercow hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op John Bercow neemt afscheid als 'speaker': "Veel mensen vinden hem verschrikkelijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen