Virgil van Dijk: 'Volledige focus op het EK'

Virgil van Dijk: 'Volledige focus op het EK'

<em>Virgil van Dijk</em>: 'Volledige focus op het EK' Het Nederlands elftal heeft er zaterdag voor gezorgd dat ze naar het EK 2020 mogen. De wedstrijd tegen Noord-Ierland verdiende geen schoonheidsprijs, maar dat mag de pret van aanvoerder Virgil van Dijk niet drukken. "Het maakt niet zoveel uit hoe. Volledige focus op het EK." Bekijk de hele reactie van Virgil van Dijk op de EK-kwalificatie in de video hierboven. Frenkie de Jong kan niet wachten tot EK en hoopt op ‘gekkenhuis’ Bekijk deze video » Joël Veltman deed ‘even een kleine polonaise’ in kleedkamer na EK-kwalificatie Bekijk deze video »
Voetbal :
Virgil van Dijk: 'Volledige focus op het EK'

Het Nederlands elftal heeft er zaterdag voor gezorgd dat ze naar het EK 2020 mogen. De wedstrijd tegen Noord-Ierland verdiende geen schoonheidsprijs, maar dat mag de pret van aanvoerder Virgil van Dijk niet drukken. "Het maakt niet zoveel uit hoe. Volledige focus op het EK."

Bekijk de hele reactie van Virgil van Dijk op de EK-kwalificatie in de video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Virgil van Dijk: 'Volledige focus op het EK' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV