Tim Coronel maakt zich niet druk om felle kritiek op Expeditie Robinson

Tim Coronel maakt zich niet druk om felle kritiek op Expeditie Robinson

Tim Coronel maakt zich niet druk om felle kritiek op <em>Expeditie Robinson</em> Expeditie Robinson werd zondagavond bedolven onder een lading kritiek. Ten eerste zou de som in de proef niet kloppen, en daarbij zijn veel kijkers klaar met de tactische spelletjes waardoor deze keer de ‘echte Robinson’ Tim Coronel naar huis werd gestuurd. ‘Hoort bij het spel’“Die kwam wel hard binnen. Ik zou dat niet kunnen met dat handje geven”, reageert Tim op het feit dat hij ondanks een afspraak alsnog werd weggestemd. “Maar het hoort bij het spel.” Ook vertelt de autocoureur dat de som wel klopte en dat dit goed voor de proef is uitgelegd aan de deelnemers. Nog steeds larve in beenVerder vertelt Coronel dat hij een bijzonder cadeau heeft overgehouden aan Expeditie Robinson. Hij loopt namelijk nog steeds rond met een larve in zijn been die er toen in is gekropen. Maar ook daar maakt de sportman zich niet druk om. “Af en toe smeren, dan gaat die er vanzelf uit.” Bekijk het hele interview met Tim Coronel over Expeditie Robinson in de video hierboven. Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv. Publiekslieveling Tim Coronel wordt uit Expeditie Robinson gestemd Bekijk deze video » Sadistische proef finalisteneiland: "Alsof er messen in je vingers en voeten worden gestoken" Bekijk deze video »
Expeditie Robinson :
Tim Coronel maakt zich niet druk om felle kritiek op Expeditie Robinson

Expeditie Robinson werd zondagavond bedolven onder een lading kritiek. Ten eerste zou de som in de proef niet kloppen, en daarbij zijn veel kijkers klaar met de tactische spelletjes waardoor deze keer de ‘echte Robinson’ Tim Coronel naar huis werd gestuurd.

‘Hoort bij het spel’
“Die kwam wel hard binnen. Ik zou dat niet kunnen met dat handje geven”, reageert Tim op het feit dat hij ondanks een afspraak alsnog werd weggestemd. “Maar het hoort bij het spel.” Ook vertelt de autocoureur dat de som wel klopte en dat dit goed voor de proef is uitgelegd aan de deelnemers.

Nog steeds larve in been
Verder vertelt Coronel dat hij een bijzonder cadeau heeft overgehouden aan Expeditie Robinson. Hij loopt namelijk nog steeds rond met een larve in zijn been die er toen in is gekropen. Maar ook daar maakt de sportman zich niet druk om. “Af en toe smeren, dan gaat die er vanzelf uit.”

Bekijk het hele interview met Tim Coronel over Expeditie Robinson in de video hierboven.

Expeditie Robinson is elke zondag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt elke aflevering van Expeditie Robinson terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tim Coronel maakt zich niet druk om felle kritiek op Expeditie Robinson of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen