Twan Huys over Ferdi E. en de ontvoering van Gerrit Jan Heijn

Twan Huys over Ferdi E. en de ontvoering van Gerrit Jan Heijn

<em>Twan Huys</em> over <em>Ferdi E.</em> en de ontvoering van <em>Gerrit Jan Heijn</em> Tim Krabbé komt binnenkort met een boek over Ferdi E., de moordenaar van Gerrit Jan Heijn. Hij beschreef de moordenaar als een 'zielige schoft'. Twan Huys was bij De Wereld Draait Door te gast om te praten over het boek over Ferdi E. en de ontvoering van Gerrit Jan Heijn. Bekijk de beelden van De Wereld Draait Door met Twan Huys hierboven. DWDD gemist? Racisme in voetbalstadions: 'KNVB is de oplossing' Bekijk deze video » DWDD gemist? Rutger Bregman: Neemt haat in de wereld toe? Bekijk deze video »
Talkshow :
Twan Huys over Ferdi E. en de ontvoering van Gerrit Jan Heijn

Tim Krabbé komt binnenkort met een boek over Ferdi E., de moordenaar van Gerrit Jan Heijn. Hij beschreef de moordenaar als een 'zielige schoft'. Twan Huys was bij De Wereld Draait Door te gast om te praten over het boek over Ferdi E. en de ontvoering van Gerrit Jan Heijn.

Bekijk de beelden van De Wereld Draait Door met Twan Huys hierboven.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Twan Huys over Ferdi E. en de ontvoering van Gerrit Jan Heijn of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen