Marco Borsato valt in de prijzen met Ticket of the Year Award: "Ik voel me ontzettend vereerd"

Marco Borsato valt in de prijzen met Ticket of the Year Award: "Ik voel me ontzettend vereerd"

<em>Marco Borsato</em> valt in de prijzen met <em>Ticket of the Year Award</em>: &quot;Ik voel me ontzettend vereerd&quot; __Marco Borsato heeft ontelbaar veel prijzen ontvangen voor zijn werk, en daar kwam er woensdag 20 november weer eentje bij. De zanger heeft als eerste Nederlandse act ooit de Ticket of the Year Award gewonnen van Ticketmaster. "Het is een fantastische waardering"Marco nam de prijs woensdagochtend in ontvangst in de Ziggo Dome in Amsterdam voor zijn serie van vijf concerten in De Kuip afgelopen zomer. "Ik voel me ontzettend vereerd dat ik deze prijs mag ontvangen. Ik ben mijn fans zeer dankbaar die me daarbij hebben geholpen. Het is een fantastische waardering dat het publiek zo massaal op mij heeft gestemd”, aldus Marco Borsato over deze waanzinnige prijs. Bekijk hierboven de beelden die Marco op Instagram deelt met de prijs in handen. Kim Kötter in de maling genomen in Hoe zal ik het zeggen?: "In broek geplast van het lachen" Bekijk deze video » Het Jachtseizoen: Marco Borsato op de vlucht voor Giel, Stefan en Thomas van StukTV Bekijk deze video »
Muziek :
Marco Borsato valt in de prijzen met Ticket of the Year Award: "Ik voel me ontzettend vereerd"

__Marco Borsato heeft ontelbaar veel prijzen ontvangen voor zijn werk, en daar kwam er woensdag 20 november weer eentje bij. De zanger heeft als eerste Nederlandse act ooit de Ticket of the Year Award gewonnen van Ticketmaster.

"Het is een fantastische waardering"
Marco nam de prijs woensdagochtend in ontvangst in de Ziggo Dome in Amsterdam voor zijn serie van vijf concerten in De Kuip afgelopen zomer. "Ik voel me ontzettend vereerd dat ik deze prijs mag ontvangen. Ik ben mijn fans zeer dankbaar die me daarbij hebben geholpen. Het is een fantastische waardering dat het publiek zo massaal op mij heeft gestemd”, aldus Marco Borsato over deze waanzinnige prijs.

Bekijk hierboven de beelden die Marco op Instagram deelt met de prijs in handen.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Marco Borsato valt in de prijzen met Ticket of the Year Award: "Ik voel me ontzettend vereerd" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen