Mr. Frank Visser beoordeelt weggestuurde blondine in stringbadpak: ‘Geen stoeipakje’

Mr. Frank Visser beoordeelt weggestuurde blondine in stringbadpak: ‘Geen stoeipakje’

<em>Mr. Frank Visser</em> beoordeelt weggestuurde blondine in stringbadpak: ‘Geen stoeipakje’ Mr. Frank Visser moet zijn oordeel vellen over het verhaal van Gitte. Zij werd weggestuurd uit een zwembad wegens haar stringbadpak, maar volgens haar is dit in strijd met Artikel 1 van de grondwet. Jaloezie?De rechter wil meer weten over de badjuffrouw die haar wegstuurde. “Jaloezie, daar zat ik aan te denken”, zegt Visser als hij de blondine in het badpak bestudeert. “Het is geen stoeipakje.” Mr. Frank Visser Rijdt Visite is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Mr. Frank Visser Rijdt Visite terugkijken bij Gids.tv. Mr. Frank Visser Rijdt Visite: Visualisatie schuur zorgt voor uitzichtloze situatie Bekijk deze video » Mr. Frank Visser rijdt visite: mr. Visser wordt misselijk van de enorme stank Bekijk deze video »
TV :
Mr. Frank Visser beoordeelt weggestuurde blondine in stringbadpak: ‘Geen stoeipakje’

Mr. Frank Visser moet zijn oordeel vellen over het verhaal van Gitte. Zij werd weggestuurd uit een zwembad wegens haar stringbadpak, maar volgens haar is dit in strijd met Artikel 1 van de grondwet.

Jaloezie?
De rechter wil meer weten over de badjuffrouw die haar wegstuurde. “Jaloezie, daar zat ik aan te denken”, zegt Visser als hij de blondine in het badpak bestudeert. “Het is geen stoeipakje.”

Mr. Frank Visser Rijdt Visite is elke donderdag om 21.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Mr. Frank Visser Rijdt Visite terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Mr. Frank Visser beoordeelt weggestuurde blondine in stringbadpak: ‘Geen stoeipakje’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV