Justin Timberlake heeft spijt van zijn ontrouw: "Ik zou beter moeten weten"

Justin Timberlake heeft spijt van zijn ontrouw: "Ik zou beter moeten weten"

Justin Timberlake, die getrouwd is met Jessica Biel, heeft een paar weken geleden de hand vastgehouden van actrice Alisha Wainwright (30). Dat schrijft de zanger woensdag op Instagram. De zanger meldt dat er verder niets is gebeurd tussen hem en zijn filmcollega.

"Ik bied mijn excuses aan"
"Ik heb die avond te veel gedronken en heb spijt van mijn gedrag. Ik zou beter moeten weten", aldus de getrouwde Justin. Vorige week doken kiekjes op waarop de acteur samen met Wainwright te zien is in een bar in New Orleans, waar de twee werken aan de film Palmer. Op Instagram laat Timberlake weten: "Dit is niet het voorbeeld dat ik wil zijn voor mijn zoon. Ik bied mijn excuses aan aan mijn geweldige vrouw en familie voor deze gênante situatie. Ik blijf erop focussen de beste vader en echtgenoot te zijn die ik kan. Nu was ik dat niet." Bekijk hieronder Justin's Instagrampost:

Zie Justin Timberlake hieronder in de nieuwste Levi's reclamespot.

<em>Justin Timberlake</em> heeft spijt van zijn ontrouw: &quot;Ik zou beter moeten weten&quot; Justin Timberlake, die getrouwd is met Jessica Biel, heeft een paar weken geleden de hand vastgehouden van actrice Alisha Wainwright (30). Dat schrijft de zanger woensdag op Instagram. De zanger meldt dat er verder niets is gebeurd tussen hem en zijn filmcollega. "Ik bied mijn excuses aan""Ik heb die avond te veel gedronken en heb spijt van mijn gedrag. Ik zou beter moeten weten", aldus de getrouwde Justin. Vorige week doken kiekjes op waarop de acteur samen met Wainwright te zien is in een bar in New Orleans, waar de twee werken aan de film Palmer. Op Instagram laat Timberlake weten: "Dit is niet het voorbeeld dat ik wil zijn voor mijn zoon. Ik bied mijn excuses aan aan mijn geweldige vrouw en familie voor deze gênante situatie. Ik blijf erop focussen de beste vader en echtgenoot te zijn die ik kan. Nu was ik dat niet." Bekijk hieronder Justin's Instagrampost: Zie Justin Timberlake hieronder in de nieuwste Levi's reclamespot. Bekijk ook Justin Timberlake showt golf-skills Bekijk deze video » Justin Timberlake aangevallen door ‘sterrenbelager’ Vitalii Sediuk Bekijk deze video »
Entertainment :
Justin Timberlake heeft spijt van zijn ontrouw: "Ik zou beter moeten weten"
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Justin Timberlake heeft spijt van zijn ontrouw: "Ik zou beter moeten weten" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen