Jan Boskamp speelt kerstman in nieuwe commercial

Jan Boskamp speelt kerstman in nieuwe commercial

Jan Boskamp speelt kerstman in nieuwe commercial Jan Boskamp schittert in de nieuwe Droomparken-commercial. De shirtsponsor van voetbalclub Feyenoord is dit jaar een campagne begonnen op zoek naar de mooiste kerstboom. De mannen van Veronica Inside zijn vanzelfsprekend trots op Jan. ''Het is een rasacteur, dat zie je'', lacht presentator Wilfred Genee. Ook René van der Gijp is erover te spreken: ''Jan kan alles!''. Bekijk het fragment van Veronica Inside hierboven. Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen heeft het niet meer na hilarisch voetbalfilmpje Bekijk deze video » René van der Gijp vindt kleding Barcelona-spelers verschrikkelijk: 'Je loopt straal voor lul' Bekijk deze video »
Entertainment :
Jan Boskamp speelt kerstman in nieuwe commercial

Jan Boskamp schittert in de nieuwe Droomparken-commercial. De shirtsponsor van voetbalclub Feyenoord is dit jaar een campagne begonnen op zoek naar de mooiste kerstboom. De mannen van Veronica Inside zijn vanzelfsprekend trots op Jan. ''Het is een rasacteur, dat zie je'', lacht presentator Wilfred Genee. Ook René van der Gijp is erover te spreken: ''Jan kan alles!''. Bekijk het fragment van Veronica Inside hierboven.

Veronica Inside is elke maandag en vrijdag om 20.30 uur te zien op Veronica. Je kunt elke aflevering van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jan Boskamp speelt kerstman in nieuwe commercial of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV