Gerard Joling over afwezigheid mede-Topper Jan Smit: "Dat is hartstikke klote"

Gerard Joling over afwezigheid mede-Topper Jan Smit: "Dat is hartstikke klote"

<em>Gerard Joling</em> over afwezigheid mede-Topper <em>Jan Smit</em>: &quot;Dat is hartstikke klote&quot; Mede-Topper Jan Smit heeft vanwege gezondheidsklachten zijn agenda moeten vrijmaken. Zijn collega's hebben een liefdevolle boodschap voor hem: "Jan heeft problemen met zijn stem, met zijn keel, dat is hartstikke klote en hij moet even rust nemen en dat gaat hij ook doen", vertelt Gerard Joling aan RTL Boulevard. Bekijk hierboven het RTL Boulevard interview met de Toppers. Schaatsende Gerard Joling bijna op zijn plaat: "Kijk uit voor die draad!" Bekijk deze video » Gerard Joling: ‘Jan Smit heeft een vette burn-out’ Bekijk deze video » Gerard Joling verdwaald in verlaten warenhuis: "Ik wil er ook weer uit zo" Bekijk deze video » Beau schreeuwt het uit vanwege truc Victor Mids Bekijk deze video »
Entertainment :
Gerard Joling over afwezigheid mede-Topper Jan Smit: "Dat is hartstikke klote"

Mede-Topper Jan Smit heeft vanwege gezondheidsklachten zijn agenda moeten vrijmaken. Zijn collega's hebben een liefdevolle boodschap voor hem: "Jan heeft problemen met zijn stem, met zijn keel, dat is hartstikke klote en hij moet even rust nemen en dat gaat hij ook doen", vertelt Gerard Joling aan RTL Boulevard.

Bekijk hierboven het RTL Boulevard interview met de Toppers.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gerard Joling over afwezigheid mede-Topper Jan Smit: "Dat is hartstikke klote" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen