Buienradar: veel regen en kans op windstoten

Buienradar: veel regen en kans op windstoten

De nieuwe werkweek begint nat: "Wind en regen spelen de hoofdrol", aldus RTL-weerman Marc de Jong.

Windstoten
Er trekken flink wat regenbuien over het land en een enkele opklaring is alleen in het noordwesten te vinden. Het is vrij zacht voor de tijd van het jaar, met temperaturen tot maximaal negen graden. Aan de kust bestaat de kans op windstoten, bij windkracht acht. Ook de rest van de week hebben we met dit herfstachtige weer te maken. Bekijk hieronder op de radarbeelden hoe de buien zich de komende uren onwtikkelen.

Actuele Buienradar

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

<em>Buienradar</em>: veel regen en kans op windstoten De nieuwe werkweek begint nat: "Wind en regen spelen de hoofdrol", aldus RTL-weerman Marc de Jong. WindstotenEr trekken flink wat regenbuien over het land en een enkele opklaring is alleen in het noordwesten te vinden. Het is vrij zacht voor de tijd van het jaar, met temperaturen tot maximaal negen graden. Aan de kust bestaat de kans op windstoten, bij windkracht acht. Ook de rest van de week hebben we met dit herfstachtige weer te maken. Bekijk hieronder op de radarbeelden hoe de buien zich de komende uren onwtikkelen. Actuele Buienradar Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Kopspijkers-cabaret met Willem-Alexander, Martien Meiland en Femke Halsema Bekijk deze video »
TV :
Buienradar: veel regen en kans op windstoten
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Buienradar: veel regen en kans op windstoten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen