Clint Eastwood: "Als buurman van Ellen DeGeneres heb je het niet makkelijk"

Clint Eastwood: "Als buurman van Ellen DeGeneres heb je het niet makkelijk"

<em>Clint Eastwood</em>: &quot;Als buurman van <em>Ellen DeGeneres</em> heb je het niet makkelijk&quot; Clint Eastwood is te gast bij Ellen DeGeneres om te vertellen over zijn nieuwe film Richard Jewell (in maart 2020 te zien in Nederland). Hij is echter ook de buurman van de studio van Ellen, en hij vertelt dat je daarvoor nogal veelzijdig moet zijn. KerstversieringEllen zegt tegen de Hollywoodlegende dat zij en haar team hebben besloten om zijn bungalow een beetje te versieren, en het blijkt dat ze enorme, opblaasbare poppen naast zijn woning hebben gezet. Eastwood lijkt het wel te kunnen waarderen en vertelt dat hij ooit werd opgebeld door Ellen omdat ze een grote piñata in zijn tuin had opgehangen. De film Richard Jewell is vanaf 5 maart 2020 te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk het interview van Ellen DeGeneres met Clint Eastwood hierboven. Quiz met Chadwick Boseman: "Samuel L. Jackson ging op date met Meryl Streep" Bekijk deze video » Brie Larson wil een gratis Disney+ account: "Ik zit in jullie kunstwerken!" Bekijk deze video » Hysterische taferelen bij weggeefshow Ellen DeGeneres Bekijk deze video »
Entertainment :
Clint Eastwood: "Als buurman van Ellen DeGeneres heb je het niet makkelijk"

Clint Eastwood is te gast bij Ellen DeGeneres om te vertellen over zijn nieuwe film Richard Jewell (in maart 2020 te zien in Nederland). Hij is echter ook de buurman van de studio van Ellen, en hij vertelt dat je daarvoor nogal veelzijdig moet zijn.

Kerstversiering
Ellen zegt tegen de Hollywoodlegende dat zij en haar team hebben besloten om zijn bungalow een beetje te versieren, en het blijkt dat ze enorme, opblaasbare poppen naast zijn woning hebben gezet. Eastwood lijkt het wel te kunnen waarderen en vertelt dat hij ooit werd opgebeld door Ellen omdat ze een grote piñata in zijn tuin had opgehangen.

De film Richard Jewell is vanaf 5 maart 2020 te zien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk het interview van Ellen DeGeneres met Clint Eastwood hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Clint Eastwood: "Als buurman van Ellen DeGeneres heb je het niet makkelijk" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen