Voorbeschouwing Ajax - Valencia: "Dit is de wedstrijd van de waarheid"

Voorbeschouwing Ajax - Valencia: "Dit is de wedstrijd van de waarheid"

Voorbeschouwing <em>Ajax - Valencia</em>: &quot;Dit is de wedstrijd van de waarheid&quot; Dinsdagavond moet het gebeuren voor Ajax: dan spelen ze in de eigen Johan Cruijff Arena tegen Valencia. Voor sommigen de wedstrijd van het jaar, want als je verliest speelt Ajax na de winterstop hoogstwaarschijnlijk in de Europa League. Ook volgens clubwatcher Freek Jansen is het de wedstrijd van de waarheid: "Er hangt zoveel vanaf..." Bekijk de voorbeschouwing op Ajax - Valencia hierboven. Samenvatting Ajax - Willem II Bekijk deze video » Livestream persconferentie Ajax - Valencia met Erik ten Hag en Donny van de Beek Bekijk deze video » Quincy Promes haalt Ajax - Valencia niet, André Onana kan wel starten Bekijk deze video »
Voetbal :
Voorbeschouwing Ajax - Valencia: "Dit is de wedstrijd van de waarheid"

Dinsdagavond moet het gebeuren voor Ajax: dan spelen ze in de eigen Johan Cruijff Arena tegen Valencia. Voor sommigen de wedstrijd van het jaar, want als je verliest speelt Ajax na de winterstop hoogstwaarschijnlijk in de Europa League. Ook volgens clubwatcher Freek Jansen is het de wedstrijd van de waarheid: "Er hangt zoveel vanaf..."

Bekijk de voorbeschouwing op Ajax - Valencia hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Voorbeschouwing Ajax - Valencia: "Dit is de wedstrijd van de waarheid" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen