Monica Geuze begon een podcast om gesprekken te voeren die "ergens over gaan"

Monica Geuze begon een podcast om gesprekken te voeren die "ergens over gaan"

<em>Monica Geuze</em> begon een podcast om gesprekken te voeren die &quot;ergens over gaan&quot; Monica Geuze is één van de succesvolste jonge ondernemers van Nederland. Ze heeft een goedlopende YouTube-serie, heeft inmiddels enkele presentatieklussen achter de rug en krijgt zelfs een eigen kledinglijn. In Beau was ze te gast om te praten over weer iets anders: Monica's Podcast. "Ik wilde een podcast om gesprekken te voeren die ergens over gaan." Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Monica Geuze en Lars Veldwijk vieren mogelijk samen Kerst: "We hebben het gewoon nog gezellig" Bekijk deze video » Monica Geuze om de week in hotels na breuk met Lars Veldwijk: 'Gedoe' Bekijk deze video »
Talkshow :
Monica Geuze begon een podcast om gesprekken te voeren die "ergens over gaan"

Monica Geuze is één van de succesvolste jonge ondernemers van Nederland. Ze heeft een goedlopende YouTube-serie, heeft inmiddels enkele presentatieklussen achter de rug en krijgt zelfs een eigen kledinglijn. In Beau was ze te gast om te praten over weer iets anders: Monica's Podcast. "Ik wilde een podcast om gesprekken te voeren die ergens over gaan."

Bekijk het fragment uit Beau hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Monica Geuze begon een podcast om gesprekken te voeren die "ergens over gaan" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen