DJ Paul Elstak onthult geheim van megahit Rainbow In The Sky

DJ Paul Elstak onthult geheim van megahit Rainbow In The Sky

<em>DJ Paul Elstak</em> onthult geheim van megahit <em>Rainbow In The Sky</em> DJ Paul Elstak viert feest, want vandaag bestaat zijn monsterhit Rainbow In The Sky precies 25 jaar. Ondanks dat dit nummer een grote hit was in de jaren ’90, is het liedje nog steeds regelmatig op de radio te horen en blijft het ongekend populair. Het geheim volgens Paul Elstak? “Het is tijdloos gebleken. Het is lekker snel, klinkt nog steeds goed. Het klinkt niet gedateerd, de kwaliteit is goed. Als je 'm opnieuw zou mixen, zou die gewoon zo zijn.” Bekijk het hele verhaal van DJ Paul Elstak over Rainbow In The Sky in de video hierboven. 25-jarig jubileum voor DJ Paul Elstak Bekijk deze video » Snollebollekes met Links Rechts op 1 in Top 500 Foute Uur Bekijk deze video »
Muziek :
DJ Paul Elstak onthult geheim van megahit Rainbow In The Sky

DJ Paul Elstak viert feest, want vandaag bestaat zijn monsterhit Rainbow In The Sky precies 25 jaar. Ondanks dat dit nummer een grote hit was in de jaren ’90, is het liedje nog steeds regelmatig op de radio te horen en blijft het ongekend populair. Het geheim volgens Paul Elstak? “Het is tijdloos gebleken. Het is lekker snel, klinkt nog steeds goed. Het klinkt niet gedateerd, de kwaliteit is goed. Als je 'm opnieuw zou mixen, zou die gewoon zo zijn.”

Bekijk het hele verhaal van DJ Paul Elstak over Rainbow In The Sky in de video hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op DJ Paul Elstak onthult geheim van megahit Rainbow In The Sky of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen